Novi trend u farbanju kose – chocolate mauve – galerija 10 predloga

Ove sezone, kada je farbanje kose u pitanju, akcenat je na predivnim jesenjim bojama. U skladu sa modernim tokovima stilizovanja kose, izdvojio se i novi trend – chocolate mauve.

Ako tražite inspiraciju za budući odlazak u frizerski salon, chocolate mauve je pravi izbor za jesen. Novi trend u farbanju kose se na suptilan način uklapa sa prirodnim nijansama braon kose.

Čokoladno blistava kosa podrazumeva braon nijansu za osnovu koja se presijava na ljubičaste, narandžaste, roze, bordo i tonove čokolade u kosi. Ovaj vid nijansiranja kose pogodan je i za plavuše koje žele da postanu brinete.

Na svom Instagram profilu Hannah Edelman, vlasnica njujorškog frizerskog salona Brush in Hand i specijalistkinja za farbanje kose, pokazala je način dolaska do nove trendy boje za kosu. Nasumično je dijagonalno farbala pramenove pomoću blajhanja i balayage tehnike u 5 gore navedenih boja koje su mešanjem stvorile neobičnu nijansu chocolate mauve.

boje kose
NEOBIČNE JESENJE NIJANSE: 3 boje kose koje će vas inspirisati za promenu!

Chocolate mauve boja je vrlo praktična jer nije zahtevna za održavanje (ako se redovno farbate, sigurno već imate šampon, kondicioner i masku za tretiranu kosu u vašem kupatilu) i podrazumeva tamniji koren a svetlije krajeve, ali i zaista nosiva jer nije previše upadljiva. Takođe, zahvaljujući mešanju boja kosa dobija dubinu i dimenziju.

A post shared by Bushwick Brooklyn Hair Painter (@hannahthepainter) on

Ukoliko ste raspoloženi da se upustite u ovaj eksperiment, definitivno ćete se isticati vašim jedinstvenim čokoladnim vlasima. Chocolate mauve je savršen izbor ako želite da postignete novi izgled kose bez preterano drastične promene. Velika prednost it boje kose ove sezone je što rezultat nikad nije isti te ćete biti ponosna vlasnica jedinstvene čokoladne nijanse.

Prepustite se profesionalnim rukama vašeg frizera i obavezno ponesite fotografiju kako želite da vaša kosa izgleda na kraju procesa farbanja. Lepotica.rs se potrudila da vam olakša te u nastavku možete pogledati još primera ove trendy jesenje nijanse kose.

A post shared by GuelphBugle.ca (@guelph_bugle) on

A post shared by Stylist Mary (@stylistmary23) on

A post shared by Kelli Gonzales (@kelkelhair) on

A post shared by Briar Buckley (@briarmadelyn) on

A post shared by Niki Moon Salon (@nikimoonsalon) on

Povezano: Trendy boje kose za jesen/zimu 2016/17.

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!