“Old Money Bob” je retro frizura koja izgleda luksuzno, a biće u trendu ove godine

old money bob
Instagram/Printscreen

Ukoliko ste u potrazi za  novom kratkom frizurom, neka to bude old money bob – trenutno viralna popularna frizura, koja se slaže uz old money estetiku. Kao što znamo, ovaj trend slavi preppy i luksuzan stil devojaka koje su bogate naslednice, baš poput Blair iz serije “Gossip Girl”. Ovaj stil razlikuje se od quiet luxury estetike, po tome što je ne samo suptilno šik, već nosi i određenu vintidž notu. Ova estetika je sada zašla i u hair trendove, tako da imamo Old Money Bob koji slavi klasičan oblik paž frizure, za modernim i sofisticiranim dodirom.

Šta je Old Money Bob?

Ova frizura vraća stvari svojim počecima i čuva originalni klasični oblik paž frizure, ali mnogo više pažnje je sada posvećeno stanju kose – ekstra sjajna, i obliku – besprekorno tupo ošišano kosa, sa dosta volumena. Ova frizura je bezvremena, lepršava i šišana sa modernom notom. Old Money Bob se šiša kratko, sa dosta volumena, iznad ramena, jer nosi punoću. Ovo će biti jedna od trendy frizura u 2024.

Povezano – Hair Contor – ovo je kratka frizura koja vam je potrebna za efekat izvajanog lica

View this post on Instagram

A post shared by HAIR • BY • SUZI • ANGELINA (@hair.by.suzi)

Kako se šiša Old Money Bob?

Za anatomiju ove frizure, potrebna vam je punoća i volumen. Sam volumen u korenu daje taj skupoceni osećaj, dok tupi krajevi kose daju sofisticirani izgled. Važno je da frizer ima na umu kompletan prečnik kose dok je šiša, fokusirajući meko oblikovanje samo ne deo oko lica. Na ovaj način, kosa će izgledati punije prema krajevima, dok će ujedno zadržati pokret oko lica.

Stilizovanje Old Money Bob frizure

Kao i svaki paž, i ovaj zahteva redovne posete frizure, kako bi se što duže održao oblik. Osim toga, u pomoć će vam priskočiti sprejevi i proizvodi za volumen, koji će kosi dati taj federasti efekat.

U nastavku pogledajte još neke predloge Old Money Bob frizure:

Pročitajte još i – Old Money Blow Dry je stil broj jedan ove praznične sezone

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!