Top tri frizure za jesen 2017. godine

By  |  0 Comments

Sa svakim novim dolaskom jeseni većina dama dobije želju da promeni nešto na sebi. To obično najpre bude frizura. Ukoliko ovo  zvuči poznato u nastavku teksta saznaćete koje su to top tri frizure za jesen 2017. godine.

Predlog broj 1: „Plemenska frizura“

Damama koje imaju nešto smeliji temperament i koje takav temperament žele da iskažu kroz frizuru, posebno će se dopasti informacija da će u toku jeseni 2017. godine, apsolutni hit među frizurama biti takozvana „plemenska frizura“.

Ova frizura, treba da bude formirana od što većeg broja tanjih ili umereno debelih kikica, koje su ispletene od samog korena kose i to tako da su usmerene od korena čela prema potiljku.

Kako bi upravo opisana frizura izgledala još modernije, preporučuje se da kikice budu vezane u rep ili da budu ispletene tako da se od sredine ukupne dužine kose pa do krajeva kose spajaju.

A post shared by Mélissa Gougeon (@meylissart) on

 

Predlog broj 2: Prirodno puštena frizura

Sve one dame, koje ne uživaju preterano u činjenici da moraju da izdvoje svoje vreme i trud kako bi idealno oblikovale svoju frizuru, moći će da odahnu u toku jeseni. Naime, kako stručnjaci iz oblasti mode poručuju, frizura koja će se naći u samom vrhu liste modernih frizura za jesen 2017. godine, jeste prirodno puštena frizura.

Ta frizura, treba da izgleda tako da je oblikovana prirodno sušenim vlasima kose ili vlasima kose koje su u toku sušenja oblikovane tako da izgledaju što prirodnije „složeno“. Jedini preduslov koji je potrebno da ispunite kako bi ova frizura na vama izgledala uredno i lepo, jeste da vam kosa bude negovana i zdrava.
lezerna prirodna frizura

 

Predlog broj 3: Frizura sa razdeljkom sa strane

Bez obzira koju boju kose ili koju dužinu kose imate, vaša frizura, izgledaće savršeno moderno tokom jeseni 2017. godine, ukoliko se samo malo potrudite oko nje i to tako što ćete razdeljak napraviti sa strane.

Sa koje tačno strane je potrebno da vam bude razdeljak da bi ste izgledali moderno, stručnjaci iz oblasti mode nisu precizirali, tako da takav izbor ostaje lično na vama.

Proizvodi koje preporučujemo za negu vaše kose:

Selection_028Selection_029Selection_030

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ostale proizvode za negu kose pogledajte na našem webshop-u OVDE.

———————————————-

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!