Vreme je za šišanje! Ovi znaci vam to sigurno govore

By  |  1 Comment

Kosa je svakako ukras koji ističe crte vašeg lica i izražava vaš lični stil. Ali ne i ako je oštećena, suva, ispucala. Ako imate frizuru koja zahvteva održavaje da bi izgledala kako treba, frizera ćete često posećivati da bi ona izgledala kako treba. A ako nije toliko zahtevna, često se dešava da preskočimo posetu salonu – i slučajno i namerno. Kada je zaista poslednji trenutak za šišanje?

1. Frizura je izgubila svoj oblik

Kosa vam je bila sjajna, gusta, puna života a sada… Šta god da joj uradite, to više nije ta frizura – jer i nije!

2. Ne možete da se setite kada ste se šišali

Ako ne možete da se setite svog prethodno šišanja, još kako je vreme za isto.

3. Krajevi su vam veoma suvi

Kosa vam je porasla i dopada vam se dužina. Konačno. Ali krajevi su suvi. To svakako ne izgleda kako treba. Osim toga, koji god proizvod za stajling da upotrebite, suvi krajevi se drugačije ponašaju od zdrave kose – štrče, izvijaju se… Nemojte po svaku cenu čuvati dužinu. Samo je zdrava kosa, lepa kosa!
skracivanje krajeva

4. Imate više „loših“ nego „dobrih“ dana sa kosom

Loši dani sa kosom se mogu javiti usled niza faktora, kao što su raspoloženje, „oni“ dani u mesecu ili promena proizvoda za kosu koje koristite. Ali, to ne može da bude neprekidan niz. Ako ne možete da izađete na kraj sa kosom, vreme je za posetu frizerskom salonu.

Povezano: 3 najčešće zablude o šišanju i pranju kose!

5. Za stilizovanje frizure vam je potrebno sve više vremena

Ovo je siguran znak da je vreme za šišanje. Ako frizuru nameštate duže, krajevi su vam se verovatno „rascvetavetali“ i kosa postaje neposlušna.

vikleri za kosu

 

1 Comment

  1. Jovana

    17.07.2016. at 21:52

    Pozdrav. Znam da nije tema, ali treba mii pomoc hitno, imala sam ombre, pa sam se prefarbala u crveno, ali korjen mi je jarko crven, a ostatak kose, plavkasto roz. A prije 2 sedmice sam se farbala, imam kosu do ramena, nadam se da nije jedini izlaz sisanje na kratko. Lijep pozdrav

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!