Maska od crnog vina za podmlađivanje lica

crveno vino

Izbegavate ogledalo jer ne želite da vidite bore na vašem licu? Šta ako postoji jednostavan tretman koji će okrepiti kožu vašeg lica? Maska od crnog vina će postati vaš saveznik protiv starenja.

Maska od crnog vina za podmlađivanje lica je sto posto prirodni proizvod, lišen bilo kakvih grubih hemikalija i toksina, koji zadržava prirodnu teksturu vaše kože netaknutom.

Crno vino poseduje sve sastojke koji će vašoj koži vratiti snagu i priuštiti instant osvežavajući i podmlađen osećaj. Na primer, resveratrol je najveći antioksidant koji se može naći u crnom vinu. Pomaže u borbi protiv slobodnih radikala i reguliše nivo cirkulacije krvi. Takođe, crno vino temeljno čisti epiderm i smanjuje upale oslobađajući vašu kožu od problema kao što su akne i ekcem.

Kako se priprema maska od crnog vina?

Tretman crnim vinom traje samo nekoliko minuta a omogućava da doživite bezvremenski mladalački život. Pored 2 kašike crnog vina po vašem izboru, potrebne su vam i po 2 kašike jogurta i meda. Ukoliko želite drugačiji efekat na kožu, promenite sastojke: umesto meda možete koristiti belance ili aloe veru da doživite nešto drugačije.

Najvažnije je da lice temeljno operete toplom vodom kako bi se pore otvorile. Sjedinite sastojke u posudu i pomešajte ih nežno. Umasirajte masku pažljivo na kožu lica i ostavite da deluje 5 do 7 minuta da se dobro apsorbuje. Kada osetiite blago zatezanje kože lica, isperite lice toplom vodom.

Maska od crnog vina za podmlađivanje lica u kombinaciji sa udobnim okruženjem daće vam osećaj harmonije i mira. Prigušite svetlo, lezite u kadu ispunjenu toplom vodom i omiljenim eteričnim uljem, pustite laganu muziku i opustite se dok čekate da maska deluje.

Efekti maske od crnog vina za podmlađivanje lica će postati vidljivi ukoliko masku primenjujete 2 puta nedeljno. Ako primetite osip ili bol treba da prestanete sa tretmanom i obratite se vašem dermatologu.

Povezano: DIY maske za lice protiv starenja kože!

error: Content is protected !!