Uklonite mitisere – brzo i efikasno

By  |  0 Comments

Ukoliko imate masnu kožu, onda sigurno, bar povremeno imate problem sa pojavom mitisera na njoj. Mitiseri se javljaju kao posledica nakupljanja viška kožnog sebuma i nečistoća u unutrašnjosti pora. Kada se pojave, bez obzira da li su sitni i jedva primetni ili krupniji i lako uočljivi, izgledaju neprijatno i neprikladno na bilo čijem, a posebno na licu jedne dame. Zato, važno je da na vreme naučite kako da ih se rešite.

Kako se rešiti mitisera?

U pokušaju da se rešite mitisera, često možete napraviti greške koje se mogu odraziti na pojavu drastičnijih problema nego što je njihovo prisustvo na vašoj koži. Te greške, odnose se uglavnom na pokušaje da na agresivan način, stiskanjem i pritiskanjem kože uklonite mitisere. Takvim pokušajima, ne samo da ćete uzrokovati bol i trenutno crvenilo kože, već i pojavu iritacija i bubuljica na koži.

Kako bi ste to izbegli i rešili se pritom mitisera, uradite sledeće:

Pripremite:

  • 1 kesicu čaja od kamilice,
  • 200ml vode,
  • 2 supene kašike pene za brijanje i
  • 1 ravnu kašiku sode bikarbone.

kamilica protiv mitisera

Kada ste sve to pripremili, najpre skuvajte čaj od kamilice. Kada čaj odstoji i postane umereno topao, iz njega izvadite filter kesicu i njom istrljajte čistu kožu lica. Nakon što ste to uradlili, pomešajte dve supene kašike pene za brijanje i jednu ravnu kafenu kašiku sode bikarbone. Tom mešavinom, temeljno istrljajte lice, kao kada radite piling. Zatim se umijte najpre većom količinom što toplije vode, a zatim i čajem od kamilice.

Već nakon prvog ovakvog tretmana, mitiseri bi trebalo skroz da vam nestanu ukoliko su sitni i jedva izraženi, a ukoliko su krupni i lako uočljivi, biće vam potrebno više tretmana.

Uvek se možete odlučiti i za kvalitetne proizvode iz naše ponude na webshop-u, kao što je KAMILICA umirujuća krem maska za lice koja intenzivno hidratiše i hrani kožu, ima umirujuće i regenerativno dejstvo.

kam

Za više informacija, kliknite na sliku!

POVEZANO: Uradi sama – Maske za skidanje mitisera.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!