Plavuše, probajte Syoss posvetljivače!

syoss posveljivaci za plavu boju

Imate problema sa posvetljivanjem kose? Želite platinasto plavu boju? Evo nečega što vam može pomoći – Syoss posvetljivači za kosu.

Intenzivna platinastvo plava boja kose u jednom koraku

Platinasto plava kosa je postala jedan od vodećih trendova širom sveta. Modni eksperti i stručnjaci za boju kose znaju da je tamnokosim damama nekada potrebno mnogo vremena da bi postigle željenu prirodno plavu nijansu bez posete frizerskim salonima. Sada je nova formula SYOSS posvetljivača neverovatno unapređena pružajući mogućnost čak i do 9 nijansi svetlije boje kose.

Sa novim SYOSS Platinastim posvetljivačem 13-5 je moguće posvetliti tamnu kosu, u svom domu, uz vrhunski SYOSS kvalitet profesionalnih boja za kosu. Posvetljivač iz dubine dlake izvlači tamne pigmente, pretvarajući ih u savršeno blistavo plave pramenove.  Najnovija formula sa 10 odsto sadržaja ulja u razvijaču, hrani kosu čineći je sjajnom, zdravom i negovanom odmah nakon bojenja.

[adsense_inserter id=”12825″]

Syoss_Light

Nova formula, dostupna već u prodaji, razvijena je i testirana od strane profesionalnih frizera koji su dobili savršene rezultate plave kose i neverovatno glatku i mekanu površinu vlasi.

POVEZANO: Zašto je moja plava kosa žuta?

error: Content is protected !!