Pretvorite obične japanke u sandale

japanke, sandale

Verovatno imate negde u kući stare, obične japanke koje su vam drage, ali ih ne nosite više jer su izašle iz mode, žuljaju vas ili se osećate nesigurno dok ih nosite jer ne pružaju dobru podršku za stopala. Postoji trik zahvaljujući kojem vaše omiljene japanke možete pretvoriti u moderne sandale u kojima ćete hodati bez brige.

Obične japanke, osim na plaži, laskaju dnevnim i večernjim kombinacijama, posebno ako ih transformišete u unikatne sandale. Osim kreativnosti i japanki, potrebni su vam makaze i različite ukrasne trake – dvobojne pertle, satenska vrpca, a možete odabrati i romantičnu maramu pa je uplesti oko nogu u gladijatorskom stilu.

Sandale ćete napraviti tako što ćete od običnih japanki iskoristiti samo đon. (Ukoliko nemate par starih japanki, možete nabaviti odgovarajući model po niskim cenama u gotovo svakom supermarketu.)

baletanke
Pogledaj i: Kako da redizajnirate stare baletanke!

Pažljivo odrežite kaiševe japanki makazama. U rupe gde su bili fiksirani gumeni kaiševi, napravite od pertle – u crnoj ili originalnoj boji đona vaših japanki, nova tri kaiša i vežite ih u čvor koji će sprečiti da se kaiš vadi iz rupe u đonu japanki.

Kroz nove kaišiće, provucite željenu traku, vežite oko članaka i nosite par sandala kakve niko nema. Boju trake birate po sopstvenom izboru, a da bude prikladna za što više prilika u kojima ih možete nositi.

Pogledajte i video objašnjenje kako da od japanki napravite sandale!

Povezano: Odeća i obuća zbog koje vas bole leđa!

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!