34. međunarodni kongres i sajam kozmetike Dodir Pariza

sajam kozmetike

Oktobar mesec je već tradicionalno rezervisan za profesionalce, ali i sve ljubitelje nege i lepote. 34. sajam kozmetike “Dodir Pariza” biće održan 12 i 13. oktobra u Hali 2 Beogradskog sajma. Sada nas očekuje preko 300 brendova, uz hiljade i hiljade učesnika.

Dobro poznat koncept Sajma kozmetike okupiće preko 300 profesionalnih brendova sa jednom, zajedničkom misijom, da vas nauče kako da se negujete i ulepšavate kvalitetnim proizvodima, kako da prepoznate profesionalce i kome da poklonite svoje poverenje.

*** Ostanite do kraja teksta, da biste saznali kako da osvojite 10×2 ulaznice za Sajam kozmetike!!!***

Mesto okupljanja profesionalaca iz oblasti lepote i nege

Bavite se negom i ulepšavanjem? Sajam kozmetike je pravo mesto za vas. Želite da otvorite kozmetički ili frizerski salon? Sajam kozmetike je pravo mesto za vas. Želite u ponudu svog beauty centra da uvedete nove usluge? Sajam kozmetike je pravo mesto za vas. Želite da se edukujete i da saznate šta je najaktuelnije u industriji lepote? Sajam kozmetike je pravo mesto za vas. Volite da se negujete i ulepšavate? Sajam kozmetike je pravo mesto i za vas.

sajam kozmetike

Za svakog po nešto – po super sajamskim cenama!

Na jednom mestu, u Hali 2 Beogradskog sajma možete naći profesionalne proizvode za obavljanje svog posla. Bilo da ste frizer ili kozmetičar, početnik ili iskusni profesionalac, u potrazi za proizvodima ili idejama, želite da dopunite svoje zalihe ili opremite svoj salon. Sajam kozmetike je pravo mesto za vas. Od najjednostavnijeg alata do komplikovanih aparata, od proizvoda nižeg cenovnog ranga do luksuznih proizvoda. Sve što zamislite možete naći na Sajmu kozmetike 12. i 13. oktobra u Hali 2 Beogradskog sajma i to po specijalnim, sajamskim cenama.

Bogat edukativni program za profesionalce

Čekaju vas brojne uspešne firme i zanimljiv edukativni program: Makeup Masterclass by Svetlana Viznuk, Masterclass Tečne tipse, Body Art festival, CIDESCO kongres kozmetike, kurs kontinuirane edukacije i još mnogo prezentacija i demonstracija.

sajam kozmetike

Posetite Sajam kozmetike

Očekuje vas preko 300 brendova, svetskih i uspešnih koji traju. Posetite Sajam kozmetike i uverite se zašto je Dodir Pariza tradicija koja traje.

Sve o Sajmu kozmetike možete saznati na zvaničnom sajtu manifestacije sajamkozmetike.com, putem društvenh mreža i putem aplikacije Kozmo koju možete preuzeti u Google Play ili App store-u.

Vodimo vas na Sajam kozmetike!

Posetite našu Facebook stranicu, i učestvujte u nagradnoj aktivaciji, u kojo delimo 5×2 ulaznice za Sajam kozmetike, kao i Instagram stranicu, gde takođe možete osvojiti 5×2 ulaznice! Igramo se do četrtka, 10. oktobra 2019.

error: Content is protected !!