Novo iz AVON-a: Anew kreme sada obogaćene ProtinolomTM!

avon anew protinol

Mislite da znate šta sve može jedna anti-age krema? Iz kompanije AVON vas savetuju da razmislite ponovo! AVON je unapredio svoju poznatu skin-care liniju Anew i obogatio je revolucionarnim ProtinolomTM. Ova linija nakon 28 godina istorije, ponovo menja pravila igre u beauty industriji, pospešujući proizvodnju kolagena i donoseći prve rezultate nakon samo dva dana

Ova revolucionarna AVON Anew linija je predstavljena na događaju, upriličenom u vinariji “Šapat” u Novom Slankamenu, gde smo imali tu čast da budemo gosti i među prvima čujemo sve o revolucionarnom ProtinoluTM.

Šta je tačno ProtinolTM?

ProtinolTM je patentiran sastojak koji je javnosti predstavljen početkom godine, i rezultat je dugotrajnih naučnih istraživanja skin-care eksperata sa Univerziteta u Mančesteru. Predstavlja jedinstvenu kombinaciju aminokiselina koja utiče na optimalni balans dva tipa kolagena u koži – kolagena I, koji našoj koži daje čvrstinu i elastičnost i kolagena lll, najzastupljenijeg u bebinoj koži. Već od detinjstva, on počinje prirodno da opada, pa ProtinolTM pomaže u održavanju savršene ravnoteže.

Ova formula ranije je dostupna u ampulama, a sada pruža dodatnu snagu i postaje sastavni deo Anew krema. Znajući da pravilna anti-age nega uvek dolazi u paru, u zavisnosti od godina, ali i stanja svoje kože, lako možete pronaći svoj idealan – dnevnu i noćnu kremu. Upoznajte 3 Anew linije, prilagođene različitoj starosnoj dobi:

30-45 godina

Anew Reversalist Perfecting dnevna krema SPF25 i revitalizujuća noćna krema

Klinički je pokazano da ublažavaju izgled finih linija i udvostručuju nivo hidriranosti kože. Pored ProtinolaTM, značaj ove kreme krije se i u fitolu. On pospešuje proizvodnju hijaluronske kiseline na vašoj koži za 100% za samo 48 sati. 

avon anew reversalilst

45-55 godina

Anew Ultimate dnevna krema za čvršću kožu SPF25 i noćna krema za obnovu kože

Pozitivno utiču na čvrstinu, blistavost i boju kože. Dodatnu snagu ovim kremama daje i florentin koji ima sposobnost da redukuje hiperpigmentaciju i zapaljenje kože. On takođe ponovo pokreće sopstvenu proizvodnju kolagena i do 83% za samo 2 dana.  

avon anew ultimate

55+ godina

Anew Platinum dnevna krema sa lifting efektom SPF25 i noćna krema za obnovu kože

Klinički je pokazano da koži obezbeđuju ono najpotrebnije: čvrstinu, elastičnost i hidrataciju. Ključni sastojak pored ProtinolaTM, jeste i arginin, koji povećava proizvodnju elastina i za 53% u roku od 48 sati.   

avon anew platinum

Svi Anew proizvodi obogaćeni ProtinolomTM dostupni su u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs

Fotografije sa AVON Anew događaja pogledajte u nastavku.

avon anew protinol
avon anew protinol
avon anew protinol

error: Content is protected !!