Avon TTA mirisna kolekcija – nove mirisne note za vrelo leto

By  |  1 Comment

Leto – dugi noćni izlasci, lagane i lepršave haljine, osvežavajući koktel sa drugaricom ili elegantna večeru sa partnerom. Za sve te prilike potrebno je pažljivo odabrati i mirisne note koje će upotpuniti svaku tvoju kombinaciju i ujedno omogućiti da se osećaš sveže i zavodljivo u svakoj prilici. Nova Avon TTA mirisna kolekcija idealan je saveznik za svaku, jer je svaki miris posebno dizajniran i obogaćen cvetnim notama koje savršeno odražavaju dobro raspoloženje i ističu ono najlepše u tebi.

Ekskluzivna strana leta

TTA My Everything za nju i njega, nove zvezde jedinstvene TTA kolekcije otkrivaju sve čari vrelih letnjih noći. Zahvaljujući mirisnim cvetnim notama koje preovladavaju, tvoj partner i ti zračićete posebnom energijom na kojoj će vam svako pozavideti. Elegantna aromatična mešavina poput čistog zlata i bogati cvetni miris ekskluzivan poput dijamanta koji se krije u novim bočicama, pružiće vam svežinu i eleganciju tokom romantičnih noći.

Lepršavost tokom vrelih jutra

Šaputavi orijentalni miris živopisnih nota zlatne maline i nežne breskve pružiće ti TTA Tomorrow parfem koji ćeš obožavati. Cvetna nota će te učiniti ženstvenom i primećenom i idealno će oslikati tvoj nemirni duh i energiju kojom zračiš. Obuci svoju omiljenu odevnu kombinaciju, stavi naočare za sunce i uživaj u kafi tokom sunčanih jutra sa drugaricom.

Iskoristi svaki dan

TTA Today parfem sa osvežavajućim notama leptir cveta, soka kaktusa, buketa hibiskusa i cveta narandže u mešavini sa indijskom sandalovinom učiniće svaki tvoj dan posebnim i vrednim pamćenja! Potrudi se da pored svih obaveza uvek nađeš vreme da ugodiš sebi i imaš svoje male rituale i sigurni smo da ćeš na kraju dana reći – danas je bio lep dan!

Sve navedene parfeme možeš pronaći i naručiti u Avon brošuri koja važi od 17. avgusta do 6. septembra, kao i putem sajta www.avon.rs i to po specijalnoj ceni od 1.590 dinara. U ovom periodu dva nova mirisa –  TTA My Everything za nju i njega možeš dobiti i u posebnom setu po ceni od 2.790 dinara.

A sada – iznenađenje!

Avon je za naše čitateljke obezbedio 2 TTA My Everything ženka parfema koja možete osvojiti u nagradnoj aktivaciji na nasoj Facebook stranici. Učestvujte i osvojite ovu fantastičnu mirisnu notu!

1 Comment

  1. Biljana

    23.08.2017. at 16:30

    ♥♥♥♥♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!