Eucerin® DermatoCLEAN 3u1 Micelarni fluid 400ml – 2 po ceni 1!

eucerin micelarni fluid

Odlazak na spavanje bez temeljno očišćene kože jedan je od najčešćih pogrešnih koraka u vezi sa negom kože. Dame kojima se ovaj “greh” povremeno potkrade, kao razlog izostavljanja čišćenja lica, najčešće navode: umor i nedostupnost adekvatnog preparata. Sada više nema izgovora jer sada možete koristiti samo jedan preparat – micelarnu vodu/fluid i to po specijalnoj ceni – platite 1 i dobićete 2 Eucerin® DermatoCLEAN 3u1 Micelarna fluida od 400 ml.

Eucerin® DermatoCLEAN 3u1 Micelarni fluid 400ml – Platite 1 dobijete 2!

Čišćenjem kože uklanjaju se prljavština, znoj, sebum i šminka i koža priprema za odmor i bolje upijanje aktivnih sastojaka preparata za negu. Potpuno je “nezamislivo” otići na spavanje, ma koliko da smo umorni, bez temeljnog čišćenja kože. Proces čišćenja lica u mnogome je pojednostavljen i umesto tri preparata: losiona za čišćenje lica, tonera i sredstva za uklanjanje šminke oko očiju – koristite samo jedan, micelarni fluid.

Uvođenjem duplo većeg pakovanja Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarnog fluida od 400 ml, Eucerin® je tokom prošle godine izašao u susret potrebi mnogih dama da „njihova micelarna“ duže traje. Aktuelna ponuda od DVA Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarna fluida od 400 ml PO CENI JEDNOG, samo je korak dalje u podršci damama da uvek budu u prilici da preduzmu sve potrebne korake do čiste, zdrave i lepe kože.

Uz povoljne uslove kupovine, uz koje zalihe mnogo duže traju, i redovnu upotrebu Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarnog fluda, vaša koža će biti čista, hidrirana i adekvatno pripremljena na upijanje aktivnih sastojaka preparata za negu.

eucerin micelarni fluid 400 ml

Kako se koristi Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelarni fluid:

Uveče – da bi temeljno uklonili sve nečistoće i  šminku i da bi koža “disala” i obnovila se tokom noći
Ujutro – da bi uklonili sebum i pripremili kožu za upijanje preparata za negu.

INFO PLUS:
Eucerin® DermatoCLEAN 3 u 1 Micelari flud pogoduje svim tipovima kože, uključujući i osetljivu, čak i u regiji  oko očiju, a klinički dokazano je bezbedan za korisnike kontaktnih sočiv.

error: Content is protected !!