U prodaji je jesenji BEAUTY BOX sa 50% uštede: Evo šta sve sadrži!

jesenji beauty box

Znamo da obožavate dobru beauty ponudu, kada za vaš novac dobijete maksimalni kvalitet i vrednost proizvoda! Zato smo ove jeseni osmislili novi JESENJI BEAUTY BOX koji ćete obožavati! Četiri profesionalna proizvoda za negu kose, kože i make-up, od renomiranih brendova poput UniqONE, MoroccanOil, Skinology i City Color. U nastavku saznajte šta vas očekuje u jesenjem beauty box-u!

Fantastična kombinacija ČETIRI najkvalitetnija proizvoda kojima ne možete da odolite – a sve to uz skoro 50% uštede u odnosu na vrednost pojedinačnih proizvoda i ekspresnu i BESPLATNU dostavu! To je Lepotica Beauty Box!

Neodoljiva ponuda

Ove jeseni, želeli smo da vas upoznamo sa novim brendom, od skora dostupnim u Lepotica Beauty Shop-u – MoroccanOil, koji svoje proizvode zasniva na infuziji marokanskog arganovog ulja. Njihove proizvode sa zadovoljstvom koriste A-list zvezde i njihovi hair stilisti!

jesenji beauty box

Uz MoroccanOil, u jesenjem Beauty Box-u vas očekuje dobro poznati Revlon UniqONE, all-in-one tretman za kosu u spreju, legendardni proizod koji obožavate! Pored njega, tu je i hidrirajući serum za lice brenda Skinology – jer, kome ne treba boost hidratacije u jesen?

Za sam kraj, u jesenjem Beauty Box-u vas čeka ruž za usne brenda City Color, u mat ili hydro varijanti – prema vašem izboru!

Jesenji Beauty Box

Šta sve sadrži jesenji Beauty Box – 4 sjajna proizvoda:

1. UniqONE All in one tretman za kosu u spreju – Original mirisna nota 150 ml (vrednost: 1999 RSD)

2. Skinology Hyaluron + Urea hidrirajući serum za lice 30 ml (vrednost: 1190 RSD)

3. City Color karmin (mat ili hydro tekstura po izboru) – vrednost 495 RSD

jesenji beauty box

4. MorroccanOil JEDAN proizvod za kosu po izboru (vrednost do 1900 RSD) – birate između:

  • Tretman Light 25ml – argan oil eliksir za tanku dlaku
  • Tretman standard 25ml – argan oil eliksir za standardnu dlaku
  • Dry Texture Spray 60ml – sprej za teksturu kose
  • Root Boost 75ml – sprej za volumen kose iz korena
  • Defining Curl Cream 75ml – krema za kovrdže
  • Smooth Lotion 75ml – losion za glatku i ravnu kosu
jesenji beauty box

MoroccanOil proizvode i karmine možete birati dok ima zaliha – zato vam predlažemo da što pre izaberete vašu kombinaciju!

Cena i poručivanje

Vrednost svih pojedinačnih proizvoda je 5548 RSD, a vi ga možete poručiti po sjajnoj ceni od samo 3290 RSD uz BESPLATNU DOSTAVU kurirskom službom! Bez dodatnih troškova!

Jesenji BEAUTY BOX možete poručiti:

jesenji beauty box

Poručite klikom na sliku!

Nakon slanja porudžbine, mi ćemo Vas kontaktirati telefonom kako bi vas obavestili o vremenu isporuke vašeg jesenjeg BEAUTY BOX-a i željene varijante karmina i MoroccanOil proizvoda.

Za sve dodatne informacije i pitanja slobodno nas kontaktirajte pozivom, sms-om ili Viber porukom na broj 060.3555.505 ili putem mail-a [email protected]

error: Content is protected !!