Lepotica Beauty Shop proslavlja 5 godina sa vama: 15% na sve + GIVEAWAY!

lepotica beauty shop

Danas nam je divan dan, Lepotica Beauty Shop slavi 5. rođendan! U to ime – kada mi slavimo vi dobijate! Pripremili smo vam čak 15% popusta na sve NESNIŽENE proizvode u našem web-shopu, do subote, 18.06.2022, a uz to vas čeka i veliki rođendanski GIVEAWAY koji traje 5 dana! Sve o ovome saznajte u nastavku!

Slavimo 5 godina uspešnog poslovanja!

Tokom ovih 5 godina, zajedno smo rasli i obogatili asortiman najkvalitetnijim profesionalnim brendovima za negu kose, kože i tela. Trenutno, u našem asortimanu možete naći proizvode brendova: MoroccanOil, MKS Eco, CBD Daily, Emera, Subrina Professional, Wet Brush, Skinology, NSP, UCC, Proraso, Revlon Professional, Joico, John Masters Organics, Leonor Greyl, La Bioestetique, O’Right, Acca Kappa, Sachajuan, niche parfeme brendova: Molinard, Yamamoto, Acca Kappa i druge.

lepotica beauty shop

Uveli smo fiksnu cenu dostave Dexpressom u iznosu od 320 RSD, a za porudžbine vrednosti 5000 RSD i više – dostava je besplatna. Proizvode dostavljamo u ekspresnom roku od 24-48h uz ažurnu online asistenciju zahvaljujući našem timu. Svake godine lansiramo sezonski Lepotica Beauty Box – jedinstvenu kutiju punu profesionalne kozmetike po super ceni, koja je bestseler. U našoj ponudi možete naći limitirane value setove najpoznatijih brendova koji donose neverovatnu uštedu! Tu su i redovne mesečne akcije, na kojima možete naći proizvode i do 70% popusta.

Naš tim vam je dostupan 24h online za sve savete, preporuke proizvoda, i pitanja u vezi isporuke. Ponosni smo na to što verujete našim preporukama.

Zahvaljujemo vam na poverenju

Hvala vam na poverenju tokom ovih 5 godina, jer ste prepoznali našu viziju i ponudu koja nas razlikuje od ostalih web-shopova. Hiljade zadovoljnih mušterija je dovoljan razlog da se ovog dana osvrnemo na naš uspeh, koji ne bi bio moguć bez vas! Zato vam zahvaljujemo narednih 5 dana, i to na dva načina:

  • Do subote, 18.06.2022. na svaku porudžbinu u Lepotica Beauty Shop-u dobijate 15% popusta, koji se iskazuje na fiskalnom računu (ne važi za već snižene artikle).
  • Do subote, 18.06.2022, na Instagram stranici @lepotica.beauty.shop očekuje vas veliki rođendanski GIVEAWAY serijal sa 5 nagrada koje možete osvojiti! Svakog dana darujemo po jednu vrednu nagradu iz našeg asortimana. Dobitnice proglašavamo u utorak, 21.06.2022.
lepotica beauty shop

Iskoristite rođendansku akciju!

Zato trk na naš web-shop i poručite već danas omiljene profesionalne proizvode za negu kose, kože i tela sa 15% popusta na redovne cene (ne važi za već sniženo), a popust će biti obračunat na fiskalnom računu koji dobijate na e-mail adresu koju ostavljate prilikom porudžbine.

Kada Lepotica Beauty Shop slavi – vi dobijate! Za još mnogo uspešnih godina!

Vaš Lepotica Beauty Shop.

error: Content is protected !!