Lepotica.rs slavi 10. rođendan i vama daruje čak 13 poklona!

Ponosni smo što ovog meseca obeležavamo tačno 10 godina rada! Davne 2011. godine, u decembru mesecu, objavili smo prvi tekst na portalu lepotica.rs i tako postavili temelj za ono što smo danas – ženski sajt koji je uvek u top 100 sajtova u Srbiji. U to ime, otpočeli smo seriju darivanja na našoj Instagram stranici, jer kada Lepotica.rs slavi, vi dobijate! U nastavku saznajte više o tome!

Lepotica.rs: od 2011-2021.

Sa preko 4000 autorskih tekstova iz oblasti kože, kose, šminke, tela, manikira, uradi sama, zdravih recepata, naš portal brzo je postao jedan od vodećih ženskih portala u Srbiji. Posnosni smo da kažemo da smo prvi počeli da snimamo autorske beauty tutorijale na srpskom jeziku. U poslednjih 10 godina stekli smo stotine hiljade vernih čitateljki, koje nas prate i kroz društvene mreže. Godine 2017. pokrenuli smo i Lepotica Beauty Shop, online prodavnicu za sve ljubitelje kvalitetne i profesionalne kozmetike vodećih svetskih brendova.

lepotica.rs rodjendan

Hvala što ste tu za nas 10 godina

Želimo da zahvalimo svakoj vernoj čitateljki koja nas je pratila tokom ovih godina, potom, svim saradnicima i kompanijama koje podržavaju naš rad i svima koji su doprineli da stignemo do desetogodišnjice rada.

U to ime, od danas, pa narednih nedelju dana, na našoj Instagram stranici (follow @lepotica.rs), očekuje vas tačno 10 darivanja, u kojima poklanjamo čak 13 vrednih nagrada, brendova Eucerin, David Jones, Avon, Joico, UniqONE, MoroccanOil, Skinology itd.

Zato, kliknite OVDE i saznajte kako možete osvojiti jednu od 13 vrednih nagrada, koje darujemo povodom našeg 10. Rođendana! Hvala za ovih 10 godina i ostanite i dalje uz nas.

lepotica.rs rodjendan

error: Content is protected !!