Oslobodite se simptoma suve kože uz Eucerin®

Eucerin mesec suve kože

Malo je ljudi kojima nije poznat osećaj suve kože. Čak i kada koža nije tipski suva, postoje periodi u godini kada osetimo da je njena površina grublja na dodir, da je sklonija perutanju, zateže, crveni se i pecka. Takav osećaj posebno se javlja nakon boravka napolju tokom hladnih dana ili posle tuširanja, ako koristimo neadekvatna sredstva za pranje i negu. Zbog svega toga, veoma je važno da u ovom periodu godine obratimo posebnu pažnju na negu kože. Zato je Eucerin® spremio posebne pogodnisti za kupovinu preparata za negu suve kože, kao i novitete iz Eucerin® UREA Repair PLUS linije!

Noviteti iz Eucerin® UREA Repair PLUS linije

Nega svakog tipa kože počinje od čišćenja – upravo zbog toga, već dokazano efikasna Eucerin®UreaRepair PLUS linija, sada je dopunjena Eucerin®UreaRepair PLUS Penom za kupanje sa 5% uree, preparatom koji je specijalno formulisan za svakodnevnu upotrebu na suvoj i veoma suvoj koži. Za razliku od većine preparata namenjenih suvoj koži, Eucerin®UreaRepair PLUS Pena za kupanje sa 5% uree ima blag, prijatan miris koji je postignut uz upotrebu sastojaka koji nisu agresivni prema koži, ne isušuju je i ne izazivaju alergije.

Eucerin mesec suve kože

U kombinaciji sa ovim preparatom, za najbolje rezultate u nezi suve kože, kao i za sprečavanje isušivanja, preporučena je upotreba Eucerin®UreaRepair PLUS Parfimisanog losiona sa 5% uree. Specijalno formulisan da pruži olakšanje suvoj koži i zadovolji sve njene potrebe, uz blag, prijatan miris, ovaj losion pogodan je za upotrebu kod osoba sa suvom i osetljivom kožom, sadrži sastojke koji prijaju koži i imaju umirujuća svojstva.

Za dodatnu, specijalnu negu i olakšanje simptoma izrazito suve kožestopala, idealan izbor je takođe nov preparat iz Eucerin®UreaRepair PLUS linije – Eucerin®UreaRepair PLUS Pena za stopala sa 10% uree. Ova ultra lagana pena, koja pored uree sadrži i ceramide, pogodna je za upotrebu i kod dijabetičara. Klinički dokazano obezbeđuje intenzivnu hidrataciju koja traje i do 48 sati i pruža trenutno olakšanje simptoma zadebljane i suve kože stopala.

Eucerin mesec suve kože

Mesec suve kože: 20% popusta na ovu liniju

U bliskoj saradnji sa farmaceutima i dermatolozima, u toku više od jednog veka postojanja, Eucerin®posebnu pažnju posvećuje nezi suve kože. Rezultat ove ekspertize su linije i preparati specijalno formulisani da zadovolje potrebe suve i izrazito suve kože lica i tela. Preparate iz ovih linija tokom Eucerin®Meseca suve kože, koji traje do 15. februara,  možete pronaći u apotekama sa popustom od 20%. Popust se ne odnosi na specijalna pakovanja, druge specijalne ponude i artikle čija je cena već snižena.

Eucerin mesec suve kože

Pročitajte još i: “Čuvajući prirodu dobijam” – Novi projekat Eucerin-a i BENU apoteka

error: Content is protected !!