Hladno ceđena prirodna ulja u novim Nature Box proizvodima

nature box

Hladno ceđena ulja se vekovima koriste u nezi kože, kose i tela. To je zato što su samo nerafinisana ulja dobijena hladnim ceđenim bogata nutrijentima, vitaminima, masnim kiselinama i drugim negujućim sastojcima. Upravo takva je i nedavno predstavljena linija Nature Box kozmetike za negu kose i kože. Posebnost nove Nature Box kozmetičke linije je odsustvo silikona, veštačkih boja, sulfata, kao i parabena.

Domaćoj javnosti je nedavno prezentovana Nature Box kozmetika, novitet u ponudi na beauty tržištu. Glavne odlika Nature Box kozmetike su hladno ceđena veganska ulja avokada, kajsije, kokosa, badema i makadamije, a njihova upotreba predstavlja spoj efikasne nege i dobrog osećaja, spolja i iznutra.

Nature Box sastoji se od pet linija proizvoda za negu kose i kože, sa hladno ceđenim uljima avokada, kokosa, kajsije, badema i makadamije, koja nisu rafinirana ni prerađena. Hladno ceđena ulja u Nature Box proizvodima štite kožu od isušivanja, neguju i čine kožu i kosu zdravom i neverovatno mekom na dodir.

Brojne ličnosti domaćeg šou-biznica, iz sveta mode i lepote su uveličale predstavljanje Nature Box kozmetike, među njima: glumice Tamara Dragičević, Bojana Ordinačev i Marina Ćosić, manekenka Sofija Milošević i modne blogerke Anastasija Grujić i Dunja Jovanić.

Deo atmosfere sa predstavljanja Nature Box kozmetike

5 linija nature box kozmetike

Nature Box se sastoji od 5 linija, a svaka sadrži gel za tuširanje, losiona za telo, šampona i regeneratora:

  • Avokado linija – pruža efekat obnovljene kose i nahranjene kože.
  • Badem linija – preporučuje se za bujnu kosu i negu osetljive kože.
  • Kokos linija – sa 100% hladno ceđenim uljem kokosa
  • Makadamija linija – sadrži dragocene vitamine i minerale, daje osećaj meke i lepe kože
  • Kajsija linija – predviđena za glatku kožu i svilenkastu kosu, savršenu na dodir.

Proizvodi Nature Box kozmetike su dostupni po sledećim cenama: šamponi i regeneratori za kosu po 559.99 RSD, losioni za telo 649.99 RSD i gelovi za tuširanje 479.99 RSD.

error: Content is protected !!