Nivea noviteti za blistavi sjaj kože tela i usana

Sjaj nam je uvek potreban, a pogotovo kada je reč o nezi kože i dugoj zimi, koja nas i dalje čeka. Ispucale usne i beživotna koža tela su samo neki od problema sa kojima se susrećemo tokom najhladnijeg dela godine. Kako biste rešili ove probleme i uživali u mekoj i svilenoj koži usana i tela, Nivea vam je pripremila beauty novitete koji će vas sigurno obradovati: u pitanju su Nivea Natural Radiance losion za telo i Labello Caring Scrub piling za usne!

Nivea Natural Radiance losion za telo – blistava preplanula koža

NIVEA Natural Radiance losion za telo ističe prirodnu lepotu kože. Koža je negovana, glatka i ima prirodni sjaj. Večernji izlazak ili važan poslovni sastanak, romantično venčanje ili vikend uprirodi – bez obzira na priliku, uvek nam je važno da lepo izgledamo.

Za lep izgled, važno je i da naša koža ima blistav sjaj, naročito ako je bleda i suva. Novi NIVEA Natural Radiance losion za telo ističe prirodnu lepotu kože. Hranjiva formulacija obogaćena serumom za dubinsku negu, vitaminom E i malom dozom losiona za samopotamnjivanje pruža intenzivnu hidrataciju i do 48 sati i čini kožu baršunasto mekom.

Zahvaljujući kapljicama losiona za postepeno tamniji ten bleda koža će dobiti lepu, prirodnu boju – baš kao da je blago osunčana. Losion ima osvežavajući miris koji ga čini posebno prijatnim za upotrebu.

Okvirna cena na polici: 710 RSD

nivea natural radiance losion za telo

Labello Caring Scrub – piling za usne u pokretu

Lepe usne deluju privlačno svima, ali zahtevaju dodatnu negu, baš kao i lice! Novi Labello Caring Scrubs čini usne SUPER MEKIM za tren oka. Nežne čestice pilinga uklanjaju izumrle ćelije ali ne iritiraju kožu.

Ove čestice se jednostavno rastvaraju kada razmažete usne, bez brisanja ili ispiranja. Novi Labello Caring Scrub balsami su prvi Labello pilinzi za usne u stiku za negu usana. Oni sadrže prirodne čestice pilinga od kukuruznog skroba. Ove čestice su veoma nežne prema koži u poređenju sa sastojcima običnog pilinga.

Piling uklanja izumrle ćelije i ispucali sloj kože. Pored toga, on pospešuje cirkulaciju krvi i ističe prirodnu boju usana. Piling može da se koristi kao priprema za negu usana jer omogućava bolje upijanje aktivnih negujućih sastojaka i masira kožu usana. Rezultat: svilenkasto meka koža i prirodna ružičasta boja usana.

nivea caring scrub

Labello za piling usana je dostupan u dve fantastične arome – aloe vere i ulje šipka, a mogu se koristiti i kao prajmer za nanošenje ruža.

Okvirna cena na polici: 315 RSD

error: Content is protected !!