Rešite se pigmentnih fleka sa kože uz NIVEA LUMINOUS630® serume!

NIVEA LUMINOUS630®

Iako su nekim ljudima pigmentne fleke simpatične, ženama koje se bore s njima definitivno nisu. Upravo suprotno, predstavljaju im veliki svakodnevni problem koji pokušavaju da prikriju šminkom i reše na razne načine. Nakon 10 godina pažljivog istraživanja i pregleda više od 50.000 aktivnih sastojaka, NIVEA naučnici napokon su otkrili onaj koji najbolje tretira hiperpigmentaciju –LUMINOUS630®. Danas, zahvaljujući proširenoj NIVEA LUMINOUS630® liniji za tretiranje pigmentnih fleka s dva nova seruma, žene širom sveta imaju novi razlog za slavlje!

LUMINOUS630® kao najbolji sastojak protiv fleka

Nakon 10 godina pažljivog istraživanja i pregleda više od 50.000 aktivnih sastojaka, NIVEA naučnici napokon su otkrili onaj koji najbolje tretira hiperpigmentaciju –LUMINOUS630®. Od lansiranja NIVEA seruma protiv pigmentnih fleka 2021. godine, revolucionarni sastojak LUMINOUS630® pomogao je više od milion žena u lečenju svih vrsta tamnih fleka.

Osetite samopouzdanje i neprocenljiv osećaj blistave kože bez fleka uz NIVEA Cellular Luminous serum protiv fleka od akni, Anti-Age Serum protiv staračkih pega i NIVEA Cellular LUMINOUS630®napredni serum protiv pigmentnih flekas pojačanom formulom!

NIVEA LUMINOUS630®

NIVEA Cellular Luminous serum protiv fleka od akni

Za potrebe masne, mešovite kože i kože sklone nepravilnostima tu je NIVEA Cellular Luminous serum protiv fleka od akn ikoji će se pobrinuti da vaša koža bude ujednačenija, glađa i blistavija.
Formula ovog laganog gelastog seruma sadrži LUMINOUS630® koji će smanjiti i posvetliti fleke od akni, salicilnu kiselinu koja nežno ujednačava nesavršenosti, hijaluronsku kiselinu koja vlaži kožu, kao i ekstrakt zelenog čaja koji pomaže u kontroli sebuma.

NIVEA Cellular Luminous Anti-Age Serum

Posebno razvijen za potrebe zrele kože –NIVEA Cellular Luminous Anti-Age Serum kombinuje dokazanu efikasnost patentiranog sastojka LUMINOUS630® u smanjenju fleka kao iNIVEA efekat protiv starenja. Omogućiće vam čvršću kožu i vidljive rezultate za samo 2 nedelje i popuniće duboke bore u toku 7 dana.
Zaboravite na staračke pege nastale tokom 10 godina uz NIVEA Cellular Luminous Anti-Age Serum koji efikasno smanjuje čak i tvrdokorne pigmentne fleke, a zahvaljujući hijaluronskoj kiselini i pojačivaču kolagena podstiče njegovu prirodnu proizvodnju i pomaže da se vrati volumen vašem licu.

NIVEA Cellular LUMINOUS630®

Prvi svetski serum protiv fleka ponovo je lansiran s pojačanom formulom! Napredna formula NIVEA Cellular LUMINOUS630® sada sadrži dvostruku količinu hijaluronske kiseline i obnavlja tonus kože uz dubinsku hidrataciju. Smanjuje sve vrste fleka i sprečava njihovo ponovno pojavljivanje s prvim vidljivim rezultatima nakon dve nedelje.

NIVEA LUMINOUS630®

Cena i dostupnost

U efikasnost seruma već nas je uverio NIVEA Cellular LUMINOUS630®koji je zasluženo svetski broj 1 serum protiv pigmentnih fleka. Kako biste se i sami u ovo uverili,NIVEA vam nudi garanciju povratka novca od 1.9. do 31.10.2023. za kupovinu bilo kojeg NIVEA Luminous seruma.

Nivea Luminous serumi su već dostupni u vašim drogerijama po sledećim cenama:

  • NIVEA Cellular Luminous serum protiv fleka od akni 30 ml –preporučena cena 3.121,19 RSD
  • NIVEA Cellular Luminous Anti-Age Serum protiv staračkih pega 30 ml –preporučena cena 3.121,19 RSD
  • NIVEA Cellular LUMINOS 630® napredni serum protiv pigmentnih fleka30 ml preporučena 3.121,19 RSD

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!