Specijalna zimska ponuda: Eucerin poklon neseseri

novogodisnja eucerin ponuda

Bliže se praznici i već uveliko razmišljamo o poklonima kojima ćemo obradovati sebe i nama drage osobe. Kupovinom jednog preparata iz Eucerin® antiage linija dobijate gratis atraktivni zlatni ili srebrni neseser sa poklonima!


Kako će u novoj i godinama koje dolaze izgledati naša koža, zavisi pre svega od izbora preparata za negu i svakodnevne pažnje koju joj posvećujemo. Iskoristite praznične zimske dane da izaberete poklone kojima ćete obradovati svoje najdraže i sebe.

Eucerin® antiage linije sadrže preparate neophodne savremenoj ženi za postizanje trenutnih i dugotrajnih efekata u borbi protiv svih simptoma starenja kože: bora, gubitka volumena i elastičnosti. Redovnom upotrebom Eucerin® antiage preparata vratićete vašoj koži sjaj i jedrinu.

Ove zime Eucerin® dodatno nagrađuje vaš izbor atraktivnim poklonima

Uz kupovinu kreme ili seruma iz Eucerin® Hyaluron-Filler, Eucerin® Volume-Filler i Eucerin®HyaluronFiller+Elasticity linija, vas ili vama drage osobe obradovaće atraktivni zlatni ili srebrni neseser sa poklonima!

eucerin neseser

Srebrni neseser sadrži:

  • Eucerin® Hyaluron-Filler dnevnu kremu za suvu kožu od 20ml,
  • noćnu kremu iz ove linije u pakovanju od 7ml idealnom za putovanje
  • tupfere za skidanje šminke.

U zlatnom neseseru očekuju vas:

  • Eucerin® Hyaluron Filler+Elasticity dnevna krema od 20ml,
  • noćna krema iz ove linije od 5ml
  • tupferi za skidanje šminke.

Ponuda traje dok traju zalihe nesesera u bolje snabdevenim apotekama.
Više informacija potražite na www.eucerin.rs u rubrici Kupite pametno.

INFO PLUS:

Svaka Eucerin® anitage linija sadrži aktivne sastojke koji se ciljano bore protiv određenih simptoma starenja kože.

-Ukoliko su najizraženiji problem kože bore, pravi izbor su preparati iz Eucerin®Hyaluron-Filler linije
-Ako lice s godinama dobija tužni izraz koji nastaje gubitkom volumena, čvrstinu kontura povratite uz Eucerin® Volume-Filler preparate
-Za povratak elastičnosti i borbu protiv dubokih bora, najbolji izbor je Eucerin® Hyaluron-Filler+ Elasticity linija

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!