4 zanimljive frizure sa trakom za kosu

Osim što su nosive u svakodnevnim prilikama, ove 4 zanimljive frizure sa trakom za kosu ulepšaće i vaš večernji izgled.

Kad god poželite da uzmete makaze ili farbu u ruke, odnosno žudite za promenom izgleda vaše kose, pokazaćemo vam da je za pravljenje različitih frizura i stilova dovoljna samo jednostavna traka za kosu.

Spretne ruke i minimalno vreme su vam potrebni da napravite neku od 4 zanimljive frizure sa trakom za kosu. Takođe, uz pomoć proizvoda za stilizovanje kao što su gel, vosak  ili pasta za kosu, ove frizure je najlaške oblikovati dan ili dva nakon pranja kose.

Iako je traka za kosu aksesoar koji odgovora svim dužinama, u nastavku teksta vam donosimo 4 zanimljive frizure sa trakom za kosu koja je duga ili srednje dužine.

Polupodignuta frizura sa trakom za kosu

Kada želite ležeran, a ženstven izgled, napravite frizuru u stilu velike zvezde Holivuda – Brigitte Bardot. Polupodignuta frizura (rep prebačen preko gumice kojom ste ga vezali) s razdeljkom po sredini i dugim šiškama, ukrašena elegantnom crnom trakom za kosu može posve promeniti vaš izgled. Ukoliko želite više volumena, natapirajte kosu na vrhu glave i učvrstite frizuru lakom za kosu.

polupodignuta kosa sa pletenicama
Pogledajte i: Top 3 frizure sa pletenicama: Polupodignuta kosa!

Žito pletenica sa trakom za kosu

Gotovo svaku frizuru možete ukrasiti i pletenicom. U ovom slučaju, kosa je vezana u konjski rep koji je potom ispleten u ležernu žito pletenicu i učvršćen na kraju trakom za kosu koja je dodatno razigrala izgled frizure i učinila da izgleda moderno i adekvatno za svaki dan. Prednji deo kose možete zalizati gelom za kosu kao što je Subrina professional EGO TRIP gel za ultra jako učvršćivanje kose ili ostaviti da vam pramenovi kose padaju ležerno.

Punđa sa trakom za kosu

Ženstven i izgled sa stilom možete postići ako počešljate kosu nazad, vežete je u konjski rep i oblikujte nisku punđu (po želji) te je fiksirate ukosnicama i dodatno učvrstite, ali i ukrasite trakom za kosu. Punđa sa trakom za kosu prikladna je za sve uzraste, a najbolje od svega je što odgovara bilo kom tipu kose.

Konjski rep sa trakom za kosu

Najpopularniju frizuru ikada, koja je za svaku priliku dobro rešenje i koja ukroćuje kosu te vas čini mlađim, možete oblikovati pomoću trake se kosu i uveravamo vas da vam neće biti dosadna. Dodatnu postojanost frizure obezbediće prethodno nanošenje šampona za suvo pranje na kosu. Naš predlog je Subrina Professional Dry Shampoo sa keratinom koji pruža dodatni volumen, ali i apsorbuje višak vlage te čini kosu na izgled i dodir čistom. Primećujete kako jedan mali detalj u kosu može pretvoriti jednostavan konjski rep u privlačan trend?

Povezano: Napravite frizuru bez odlaska u frizerski salon – 3 predloga!

error: Content is protected !!