Specijalne pogodnosti iz Eucerina – promocije su počele!

By  |  0 Comments

Tradicionalne Eucerin® sezonske promocije su počele! Sada, po posebnim uslovima kupovine, možete da obnovite svoje zalihe, ali i nabavite nove preparate koji su vam potrebni ili biste želeli da ih probate.

Većini nas dobro je poznato da police u kupatilu i neseseri najčešće odjedom ostanu bez niza bočica i kutijica neophodnih za adekvatnu rutinu čišćenja, nege i zaštite kože. Ako se to još dogodi u momentu kada se spremamo za sezonsku promenu koja zahteva nabavku dodatnih preparata, odlazak u apoteku pretvori se u takozvanu „veliku kupovinu“. Iskoristite aktuelne promocije.

Eucerin® promocije sada aktuelne u Eucerin partner apotekama daju vam mogućnost da:

  • uz kupovinu u iznosu preko 1.000 dinara na poklon dobijete još jedan komplementarni preparat
  • uz kupovinu bilo koja dva preparata za zaštitu od sunca na poklon dobijete još jedan preparat za zaštitu od sunca
  • uz kupovinu dnevne i noćne kreme kao poklon dobijete kremu za negu područja oko očiju iz Hyaluron Filler, Volume Filler ili Q10 linije.

Prema raspoloživosti na promociji i uz konsultacije sa vašim apotekarom, kao poklon možete izabrati preparat koji odgovara potrebama vaše kože. Termine Eucerin®promocija  i detalje mehanizma kupovine uz poklon, proverite u vašim apotekama, na sajtu www.eucerin.rs ili FB stranici Eucerin.RS.

promocije eucerin

PodeliShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!