Kao sa modne piste: TOP makeup trend – Sjajni kapci (3 načina)

Umesto sjaja na usnama ove godine su na modnim revijama za proleće/leto sezonu 2017. godinu dominirali sjajni kapci. Budite u korak sa ovogodišnjim popularnim trendom, pokažite da imate stila i primenite ovaj makeup trend.

Predstojeća sezona stavlja akcenat na sjajni makeup, odnosno sjajne kapke. Nijansama i stilovima ulepšavanja kapaka možete se poigrati, ali uvek pazite da izaberete tonove koji vam najbolje pristaju.

3 načina da imate sjajne kapke

Sjaj za usne

Sjaj za usne je nezaobilazan deo letnjeg makeup-a jer zbog lagane teksture i raznovrstnosti boja savršeno odgovara ovom godišnjem dobu. Da bi vam kapci izgledali senzualno i izazovno, nanesite sjaj za usne u željenoj boji uz pomoć aplikatora – stavite manju količinu u centar kapka i razmažite prstima.

A post shared by Brenda Santos (@bs_mkup) on

makeup
Pogledajte i kako da koristite 1 makeup proizvod na više načina!

Vazelin

Ako spadate u grupu onih žena koje vazelin koriste za lepotu i više nego što su spremne da priznaju, verovatno ste ga već koristile da postignete sjaj na kapcima, naglašeniju boju, ali i dugotrajnost šminke. Za sve koje nisu znale – pomešajte omiljenu nijansu senke za oči sa vazelinom i nanesite ga minimalno preko kapka.

Karmin

Karmin nije namenjen samo za vaše usne, već se može naći i u ulozi senke za oči. Utapkajte karmin u centar kapka pa ga razmažite prstima prema spoljnim ivicama. Birajte kremaste teksture ruža za usne jer se lako nanose i hidriraju kožu, a i lako se skidaju sa kombinacijom ulja i micelarne vode.

Povezano: 10 TOP načina da nosite ajlajner ovog proleća i leta!

error: Content is protected !!