10 TOP načina da nosite ajlajner ovog proleća i leta

By  |  0 Comments

Jedan ajlajner može da obezbedi mnogo vrlo različitih načina isticanja vašeg pogleda. Zato se ne ograničavajte samo na klasične linije uz gornje trepavice, već nosite ajlajner ovog proleća i leta na sledećih 10 TOP načina.

Kao što znamo, ajlajner dolazi u nekoliko oblika i svaki ima prednosti i mane. Iako je olovku najlakše naneti, tečni ajlajner je najpouzdanija varijanta – malo nezahvana za početnike, ali se vežbom uspešno postižu najizraženije linije oko oka – jer ostaje mnogo duže od olovke te se ne razmazuje. Takođe, oči možete izdužiti te naglasiti njihov intenzitet i uz gel ajlajner koji se neverovatno brzo suši i ne morate da brinete o intenzitetu boje jer je veoma pigmentovan.

Nećemo vam navoditi kako naneti ajlajner, jer verovatno imate neki svoj način kojim uspešno postižete najbolji preferirani efekat, a i nedavno smo pisali o mogućim greškama koje pravimo prilikom iscrtavanja savršenih linija. Ipak, bitno je da znate da ajlajner nanosite na gornji kapak dok vam je glava malo pognuta unazad, a pogled usmeren ka ogledalu, a na donji kapak dok su vam oči širom otvorene. I obavezno fiksirajte ruku prilikom nanošenja ajlajnera.

Takođe, važno je i da pripremite kapke za apliciranje ajlajnera – nanesite podlogu u odnosu na vaš tip kože, malo pudera i senke u neutralnim, prirodnim tonovima, izblendajte i krenite sa iscrtavanjem famozne linije na neki od sledećih 10 TOP načina.

Galerija najzanimljiviji 10 predloga nošenja ajlajnera

Povezano: 12 trikova za nanošenje ajlajnera bez greške – VIDEO!

Povezano: Ajlajner: 10 sjajnih načina da ga nosite ovog proleća!

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!