Uradi sama: Savršen organizator šminke

organizator šminke

Ako koristiš šminku svakodnevno, često je kupuješ i kolekcija ti se povećala, a dosadilo ti je da po krcatoj fioci ili pretrpanom neseseru tražiš i gubiš omiljeni i uvek preko potreban ajlajner, karmin ili korektor – pronašli smo savršen način da organizuješ svoju kolekciju šminke za sva vremena.

Prati i primeni ispisane korake ili uz video tutorijal saznaj kako brzo, jednostavno i jeftino da napraviš savršen organizator šminke i učiniš svoj makeup kutak u kupatilu ili spavaćoj sobi preglednim.

Kako da napraviš organizator šminke?

Sve što ti treba da napraviš savršen organizator šminke je ram za slike u željenoj veličini (u zavisnosti od količine senki za oči, rumenila, krema za lice, podočnjake, ruke, sjajeva ili olovki koju imate), a koji možete pronaći u bilo kojoj kineskoj trgovini, kao i lagana, čvrsta i stabilan metalna ploča dimenzija slike, dekorativni papir ili tkanina, manji okrugli magneti i lepak.

Da biste napravili savršen organizator šminke, u ram za slike stavite prvo papir ili tkaninu, preko koje treba da stavite magnetnu ploču i drveni poklopac okvira. Okačite ili položite vaš makeup organizator gde se najčešće šminkate, pa pređite na lepljenje magneta.

Kutijice, bočice, olovke i ostalu dekorativnu kozmetiku koju zaista često koristite (proizvode kojima je istekao rok bacite, a duplikate poklonite ili se menjajte sa drugaricama), a na koju ste zalepili magnet, zakačiti na vaš novi organizator šminke.

Zahvaljujući novom organizatoru šminke, jutro vam neće započinjati frustracijom jer vam je sva šminka na vidljivom mestu. Praktično, zar ne?

A post shared by 5-Minute Crafts (@5.min.crafts) on

Povezano: Uradi sama: Stare farmerke postaju nove!

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!