4 lake i brze frizure za dugu kosu

frizure za dugu kosu

Duga kosa nije teret, već privilegija koja vam dozvoljava da svakog dana pravite različite frizure i menjate vaš izgled. U današnjem tekstu vam donosimo 4 lake i brze frizure za dugu kosu uz koje sigurno neće proći neprimećeno.

Najbolje frizure za dugu kosu su one koje se lako nameštaju i ne zahtevaju dugosatno sređivanje. Ukoliko vam kosa prelazi grudi, nebitno da li je ravno ili stepenasto ošišana, ali ne volite da je nosite raspuštenu, lako ćete je ukrotiti ako je stilizujete na neki od ova 4 načina.

Privlačne frizure za dugu kosu

Frizura sa ukosnicama

Ukosnice su zanimljiv način da bez puno muke i vremena napravite prelepu frizuru za dugu kosu gde god da idete. Oblikujte ležerne kovrdže, prebacite kosu nazad i ukrstite ukosnice koje služe kao ukras, a drže kosu na željenom mestu.

A post shared by Cutler Salon (@cutlersalon) on

Punđa na vrh glave

Dugu kosu možete skupiti u ležernu punđu koju ćete pozicionirati na vrh glave i učvrstiti ukosnicama. Ova frizura nije zahtevna, prilagodljiva je svakom obliku i situaciji – od svečanih prlika do opuštenih kućnih druženja, a pored toga naglašava vrat i podmlađuje.

A post shared by Jessica Hart (@1jessicahart) on

frizura za proleće
Pogledajte i kako da napravite cveće od pletenica!

Frizura sa mašnom

Dugu kosu – uz minimalan napor, a maksimalan efekat – uvek možete ukrasiti nekim zanimljivim detaljem, poput simpatične mašne šnale. Dovoljno je da uvrnete dva pramena sa obe strane lica i da ih zakačite mašna šnalom.

Više konjskih repova

Konjski rep je idealna frizura za brzinska jutra kada ne znate šta da radite sa kosom. Ipak, ovom načinu vezivanja kose možete udahnuti svežinu i stil na sledeći način. Podelite kosu u 3 dela pa vežite svaki u klasični konjski rep, svakom sledećem dodajući prethodni. Natapirajte ih kako biste vašoj frizuri dali volumen.

Povezano: 6 frizura koje će biti HIT ovog leta!

error: Content is protected !!