TOP frizura za proleće – cveće od pletenica

frizura za proleće

Nije sa popularnih modnih pista, ali definitivno će biti TOP frizura za proleće jer pletenice su uvek u trendu i svakome stoje.

Odložite odlazak kod frizera ako imate dugu kosu jer će ova romantična, a praktična frizura, koju smo pronašli na društvenoj mreži Instagram, biti u trendu tokom proleća, a ulepšaće svaku ženu koja je bude nosila.

Idealna je za sve osobe koje imaju dugu i gustu kosu, ali će podjednako lepo stajati i onima sa tanjom kosom, posebno ako pletenice ispletu u boho stilu i potom ih umotaju u krugove, odnosno cveće. Savršena je i jer je možete napraviti potpuno sami i to za svega 5 minuta. Takođe, posebno je odličan izbor za festivale koji nam se bliže.

Korak po korak do prolećne frizure

  1. Detaljno počešljajte (najbolje detangler četkom kao i devojka na videu ili prstima) i prebacite kosu na jednu stranu, a zatim zavežite elastičnom gumicom u rep. Ukoliko želite, sa suprotne strane možete ostaviti nekoliko pramenova da slobodno padaju na lice.
  2. Unutar repa izdvojite pramen kose sa jedne strane i od njega napravite običnu pletenicu koju potom treba da uvijete u oblik cveta i učvrstite ukosnicom.
  3. Preostali deo kose ponovo vežite u rep i ponovite drugi korak, ali tako da vam je pletenica sa druge strane.
  4. Ostatak kose zavežite u rep i od izdvojenog pramena kose ispletite pletenicu i pustite je da visi.

A post shared by Malia ???❤️ (@beautynmalia) on

Ukoliko ne želite da vam se vide gumice, lako ih možete sakriti – uzmite mali pramen kose i obavijte ga oko gumice, a poslednju gumicu možete zakamuflirati i ukrasnom trakom u omiljenoj prolećnoj boji.

Povezano: Brze frizure koje će vam spasiti dan!

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!