Rešenje za kosu koja se mrsi – detangler četka (Tangle Teezer)

cetke za rascesljevanje kose

Detangler (Tangle Teezer) četka je vrlo zahvalan inovativni proizvod za negu kose koji kosu lagano i nežno raščešljava i održava zdravom. U nastavku današnjeg teksta ćete saznati zašto mnoge žene ne mogu da žive bez nje, ali i da je izbor četke za kosu vrlo važan.

Ukoliko ste jedna od žena koja nikada nije pridavala previše pažnje četkama i češljevima, nakon što vam otkrijemo sve pogodnosti koje detangler četka pruža vašoj kosi, doživećete prosvetljenje i odmah poželeti da je imate kraj sebe.

Pored toga što je prilagođena svim tipovima kose, detangler Tangle Teezer četka se može koristiti i na mokroj i na suvoj kosi. Izrazito je nežna prema farbanoj i tankoj kosi sklonoj pucanju jer zahvaljujući savitljivim gumasto-plastičnim, odnosno silikonskim zupcima različite dužine nema zatezanja ili čupanja kose, a u samo nekoliko poteza detangler četka će ukloniti sve čvoriće i učiniti vašu kosu glatkom i sjajnom.

Tangle Teezer za bezbolno češljanje bez lomljenja kose

Tangle Teezer četka, pored bezbolnog raščešljavanja, nežno masira teme glave, podstiče cirkulaciju i ravnomerno raspoređuje prirodna ulja kose. Takođe, za razliku od običnih četki, detangler četka ne uzrokuje elektricitet u kosi. Izdržljiva je i otporna na udarce te ne treba da brinete da li će se oštetiti prilikom pada.

Vrlo je bitno da redovno čistite i održavate detangler četku kako biste sprečili stvaranje bakterija koje mogu dospeti u koren dlake i oštetiti vašu kosu, a ubrzati mašćenje i prljanje vlasi. Nakon svake upotrebe treba da uklonite dlake iz četke, a s vremena na vreme da dobro očistite četku pomoću vode i šampona.

Preporuka Tangle Teezer četki za kosu:

Selection_010Selection_011Selection_013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Selection_014Selection_015Selection_016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ostale modele Tangle Teezer četki za kosu možete pronaći na našem LEPOTICA WEBSHOPU.

 

error: Content is protected !!