5 beauty načina da koristite puder za bebe

puder za bebe

Puder za bebe je pravo kozmetičko blago koje možete da koristite u mnogim beauty situacijama.  U nastavku saznajte na kojih 5 beauty načina možete iskoristiti magična svojstva pudera za bebe.

Na koje načine možete da koristite puder za bebe?

Deblje i gušće obrve

Ukoliko imate retke obrve, nije vam potrebna tamna olovka. Ako želite istaknuti vaše obrve, pomoću kista ispunite obrve puderom za bebe. Ako su vam obrve i retke i svetle, možete koristite i olovku i puder. Puder za bebe će ublažiti linije olovke i stvoriti efekat debljih i gušćih obrva.

Šampon za suvo pranje

Umesto da trošite novac na, uglavnom skupe, šampone za suvo pranje kose, suvišnu masnoću možete da uklonite pomoću pudera za bebe. Sledeći put kad ne stignete opratiti kosu, utrljajte malo pudera za bebe –od korena kose prema vrhovima. Važno je da ne preterate , kao i da dobro umasirate puder za bebe u vlasište.

Postojan karmin

Vaš karmin će biti postojan i potrajati celu noć, ako na usne, uokvirene olovkom koja je za nijansu tamnija od vaše prirodne boje usana i sa slojem karmina, prislonite papirnu maramicu pa kistom nanesete puder za bebe. Zatim ponovo nanesite karmin i spremni ste za sjajan provod.

Povezano: Masna kosa – proizvodi i trikovi za spas u poslednji čas!

Deblje i gušće trepavice

Ukoliko ste nezadovoljni dužinom i volumenom vaših trepavica, umesto da nanosite slojeve i slojeve maskare, pokušajte efektan trik sa puderom za bebe. Nakon što aplicirate maskaru, pomoću štapića za uši preko vrhova i korena (gornjih i donjih) trepavica nanesite puder za bebe. Potom nanesite još jedan sloj maskare. Puder za bebe će vaše trepavice učiniti duplo većim.

Maska za uklanjanje bubuljica

Bubuljice često predstavljaju estetski problem, ali i problem sa samopouzdanjem. Masnoća je glavni krivac tih nedostataka kože. Kako biste uklonili bubuljice, odnosno višak masnoće, možete na lice naneti masku koja se sastoji od pudera za bebe i malo vode. Posle 30 minuta isperite lice toplom, pa hladnom vodom. Takođe možete da na prethodno očišćenu kožu lica, pred odlazak u krevet, nanesete pudera za bebe. Puder za bebe će isušiti bubuljice i sprečiti upalni proces.

Povezano: Šta svaka žena treba da ima u kupatilu!

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!