Šta svaka žena treba da ima u kupatilu

Budimo iskreni – u odnosu na muškarce, postoje neke stvari koje žena treba da ima u kupatilu, ako želi sebi bar malo da olakša život. Napravili smo listu 5 ključnih predmeta koje svaka žena treba da ima u kupatilu.

Ne mislimo na ono što koristimo svakodnevno poput pamučnih štapića za uši, paste za zube, šminke… Govorimo o proizvodima za koje verovatno nikada niste ni pomišljali da bi trebali da se nađu u kupatilu.

5 must ženskih proizvoda u kupatilu

Kokosovo ulje

Sigurno ste upoznati sa svim dobrobitima kokosovog ulja i znate da treba da ga imate u kupatilu. Koristite kokosovo ulje kao hidratantnu kremu za telo, sredstvo za uklanjanje šminke, za ispiranje usta, koristite ga da obrijete noge, dodajte kap kokosovog ulja u kupku za glatku kožu ili u šampon za sjajnu kosu, pomešajte kokosovo ulje sa šećerom za neverovatni piling lica i tela… Mogućnosti su bezbrojne.

Kapa za tuširanje

Verovatno se smejete, ali kapa za tuširanje je neverovatno korisna i svakako treba da je imate u kupatilu. Pranje kose svaki dan je veliko NE ukoliko želite da imate zdravu i jaku kosu. Ako želite tuširanje umesto kupanja, neka vam pri ruci bude kapa za tuširanje – potpuno štiti vašu kosu od vode i pare tokom tuširanja.

Epsom (gorka) so

Pored toga što čini čuda kada je u pitanju ublažavanje bola i opuštanje (naročito nakon napornog radnog dana ili treninga), epsom so je takođe odličan način transdermalnog unošenja magnezijuma (apsorpcijom kroz kožu utrljavanjem). Opuštajuća kupka pred odlazak na spavanje će vam goditi – jednostavno dodajte malo gorke soli u kadu i odmah ćete se osećati opuštenije i primetićete da se bol smirila.

Rukavice za piling

Rukavice za piling su najbolja stvar ikada za postizanje meke kože. Savršene su za piling svih delova tela jer pospešuju uklanjanje mrtvih ćelija kože, te sprečavaju urastanje dlačica. Korisite ih svake druge nedelje jer prečesto korišćenje može iritirati kožu!

Puder za bebe

Čak i ako nemate decu, puder za bebe je nešto što treba da imate u kupatilu. Uklanja neprijatan miris iz patika, leči osip, povećava volumen i dužinu trepavica, a možete ga koristiti i kao suvi šampon kada nemate vremena za pranje kose – poprskajte malo bejbi pudera u koren kose i dobro istrljajte.

Povezano: 8 stvari koje svaka žena UVEK treba da ima!

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!