Mesečni horoskop za MART 2017.

By  |  0 Comments

Mesečni horoskop daje odgovore na mesečnom nivou u vezi ljubavi, posla, zdravlja i novca. Pogledajte šta očekuje vaš horoskopski znak u MARTU 2017.

Pred nama je prvi prolećni mesec – vreme je da se pokrenemo, da se zaljubimo, da malo uživamo u životnim radostima! Nekako je sve lepše i lakše pod sunčevim zracima, pa se nadamo da će nas vreme poslužiti i da nam mart neće pokazati i onu svoju hirovitu stranu….A u ovaj mesec ulazimo sa Mesecom, Venerom, Uranom i Marsom u Ovnu. Jupiter je retrogradan u znaku Vage, Saturn u Strelcu, Pluton u Jarcu, dok su u znaku Riba Merkur, Sunce i Neptun. Jedna će planeta promeniti pravac kretanja i to Venera, koja će početi sa retrogradnim hodom.

No, idemo redom – pošto ovaj mesec započinjemo sa aktuelnom konjukcijom Marsa i Urana u znaku Ovna u opoziciji sa retrogradnim Jupiterom, budite sigurni da ćemo u poslovnim i emotivnim partnerstvima tokom celog perioda imati turbulencije i promene.

Od 2-og do 4-og prvo konjukcija Sunca sa Neptunom, a onda i Merkura sa ovom planetom, doneće nejasnoće, konfuzije, probleme u dogovorima, nerazumevanje. Merkur će biti spaljen od strane Sunca sve do svog prelaska u znak Ovna, koji će se dogoditi 13-og marta. Do tog perioda teško ćemo nalaziti zajednički jezik sa drugima, neke tajne mogu izaći na videlo, ili možemo čuti neprijatne vesti. Kada Merkur pređe u znak Ovna, stvari će postati jasnije, ali komunikacija može dobiti na impulsivnosti. U prevodu – što na umu, to na drumu…

4-og i Venera kreće retrogradnim hodom. Tokom celog meseca putovaće unazad kroz znak Ovna. Generalno, ovaj aspekt označava vraćanje u emotivnu prošlost, a mnogima od vas doneće i emotivne priče koje će krenuti vrlo burno i strastveno…kako će se završiti, to je već neko drugo pitanje…Od 4-og do kraja prve dekade meseca Mars će biti u trigonu sa Saturnom. Naše akcije sada mogu imati dugotrajan uticaj, pa tih dana budite mudri i delajte promišljeno. 10-og Mars prelazi u znak Bika, gde je njegov uticaj dosta loš, pa će nam za sve trebati mnogo više energije i truda nego inače. 12-og marta Merkur iz Riba pravi kvadrat sa Saturnom iz Strelca. Moguće su laži, prevare, izdaje, delovanje konkurencije, uopšte uzev – rad „iza leđa“ postaje jako aktuelan. Čuvajte papire, čuvajte pare, jer su moguće i krađe, bilo novca, bilo intelektualne svojine. Od 16-og do 18-og će i Sunce biti u kvadratu sa Saturnom. Imaćemo osećaj tih dana da nam je posebno teško da neke prepreke preskočimo. Imaćemo problem sa autoritetima i osobama koje su suviše teške i naporne. 18-og Merkur pravi konjukciju sa retrogradnom Venerom. Neke komunikacije se sada mogu obnoviti, bilo da se vezuju za emotivni ili poslovni segment. Novac koji smo čekali dolazi. Takođe, neke reči kojima smo se nadali, sada nam mogu biti upućene. 20-og marta u popodnevnim satima Sunce prelazi u znak Ovna. Proleće i zvanično može da počne. Zbogom zimo, lepo smo se družili ove godine!

25-og marta Sunce i retrogradna Venera se susreću i toga dana će planeta ljubavi biti „u srcu“ Sunca. Dan kao stvoren da se otpočnu neke velike ljubavne priče….ili da stare ponovo ožive….Merkur od 26-og otpočinje svoju konjukciju sa Uranom, a toga dana i ulazi u svoju senku, pripremajući se za retrogradni hod koji će se dogoditi tokom aprila meseca. Na neke priče koje se ovih dana budu dogodile moraćemo da se vratimo tokom narednog perioda…u ovim danima ne delujte impulsivno, ne pravite svađe bez razloga i ne donosite odluke na brzinu, jer je evidentno da ćete se zbog toga kasnije pokajati.

Kao što vidite – burno, burno, burno… izgleda mi da mart mesec obećava da će nam proleće, koje je pred nama biti vrrrrrrrlo zanimljivo… pa zato hajmo hrabro u promene! Srećno!!!

Pročitajte mesečni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!