Modni TRIKOVI koji će vam pomoći da izgledate viši

kako da izgledate viši

Ako se smisleno obučete možete da izgledate viši. Saznajte koji modni trikovi će vam pomoći da izgledate znatno viši nego što jeste.

Ovi modni trikovi će korigovati vaš vizuelni identitet, odnosno dodati vam neophodne centimetre i učiniti da izgledate viši nego što jeste.

Kako da izgledate viši?

Obuća

Najlakši način da izgledate viši je nošenje visokih potpetica, ali bitna je i boja vaše obuće. Neutralne boje će vaše noge učiniti dužim, dok će crne cipele, posebno one sa vezivanjem oko nogu, učiniti da vaše noge izgledaju kraće.

Torba

Obratite pažnju i na veličinu torbe – nosite manje torbe u kojima može stati jedan karmin, telefon i kartica.

Farmerke

Ukoliko podvrnete ili nosite kraće farmerke, dodaćete vašoj visini nekoliko centimetara i stvoriti efekat više osobe. Izbegavajte da nosite farmerke sa suviše niskim strukom jer će samo naglasti vaš stomak, ali ne i visinu. Odlučite se za farmerke sa dubokim strukom jer će definitivno učiniti da izgledate viši, posebno ako ih uparite sa visokim potpeticama i crop top majicama.

Haljina majica

Haljina majice (duge košulje, tunike) odgovaraju svakom obliku tela, ali niske osobe trebaju biti pažljive prilikom nošenja ovog odevnog komada. Kako biste izgledali viši, jednobojnu haljina majicu nosite sa tankim kaišem oko struka i kratkim rukavima (obavezno zavrnite rukave ako su dugi).

Povezano: 5 modnih trendova koji će se nositi u 2017. godini!

Olovka (Pencil) suknje

Ako želite da vešto izdužite figuru, birajte suknje olovka kroja, sa prorezom i visokim strukom, a čija dužina jedva prelazi kolena. Uvucite džemper, košulju ili bluzu u olovka suknju ili se odlučite za crop top majicu, i ne zaboravite na visoke potpetice.

Aksesoari

Kada je aksesoari u pitanju, iako su čoker ogrlice u trendu, ukoliko želite da izgledate viši, ne bi trebalo da ih nosite jer čine da vrat izgleda deblji, a telo zdepastije. Dugačke ogrlice do ispod grudi ili do pupka su pravi izbor.

Široke pantalone

Pantalone sa širokim nogavicama, udružene sa parom visokih potpetica ili cipelama na platformu, učiniće da vaše noge izgledaju duže, a vi viši. Možete ih nositi na crop top majice, ali i na džempere, košulje i bluze – sa kaišićem oko struka ili uvučene u pantalone.

Odeća na pruge

Trenutno moderna odeća na pruge treba da se bira veoma pažljivo ukoliko želite da izgledate viši. Pošto horizontalne pruge vizualno proširuju figuru, treba da ih kombinujete sa jednobojnim suknjama do kolena ili pantalonama ili da se odlučite za vertikalne pruge koje će definitivno učiniti da izgledate viši, ali i mršaviji nego što jeste.

Povezano: Kako da nosite visoke potpetice bez bola – Super TRIKOVI!

error: Content is protected !!