6 frizura koje će biti HIT ovog leta

letnje frizure

Pre nego pohitate kod frizera, proverite koje će se frizure nositi ovog leta i izaberite neku baš za vas.

Kako nam se bliži novo godišnje doba, dobijamo inspiraciju i želju za promenom. Ovih 6 trendi frizura trebate isprobati jer su poprilično jednostavne i nećete potrošiti puno vremena na njih, a učinićete vaš izgled upečatljivim.

Moderne letnje frizure

Duge šiške

Ukoliko želite promenu, ali oklevate da drastično skratite kosu, frizura sa šiškama do obrva je odličan način da promenite vaš izgled. Duge šiške – ošišane nejednako i koje dosežu do ispod obrva – pristaju svakom licu. Nose se uz razbarušene frizure, ali i spojene s ravnom kosom se posebno ističu, posebno ako ih razdvojite o sredini.

A post shared by Melissa (@melissawillcutyou) on

Prirodna tekstura kose

Kada vas brz način života uslovljava da nosite jednostavne frizure, odlučite se da naglasite prirodan izgled i teksturu same kose. Ovog leta u modi je ležeran izgled kod koga je lakoća oblikovanja zagarantovana. Dovoljno je da kosu oblikujete rukama i pustite da prirodno pada i uokviruje vaše lice.

A post shared by Greg Cassese (@gregcassese) on

Lob frizura

Osim što odgovara svim tipovima kose i lica, lob je lako održavati. S obzirom da ova letnja frizura zahteva više prirodnog volumena kako bi izgledala gušće, važno je da kosa bude ošišana slojevito sa istanjenim vrhovima.

A post shared by Hannah Kopplin (@hannahkopplin) on

frizure
Pogledajte i 3 predloga za super jednostavne frizure!

Duga i sjajna kosa

Ako ste se zaželeli duge kose, koja će definitivo biti hit ovog leta, treba da poštujete neka pravila negovanja. Redovnim šišanjem, pranjem svaki 2 ili 3 dan, nanošenjem sredstava za zaštitu od toplote pre feniranja, kao i ishranom bogatom vitaminom E i željezom, održaćete zdravlje vaše kose i ubrzo postići željenu dužinu.

A post shared by Melissa (@melissawillcutyou) on

Shaggy frizura

Postoje mnoge varijacije shaggy frizure, koja može da bude prilagođena vašem obliku lica, a karakterišu je dužine između brade i ramena. Najbolja je opcija za žene sa teškom i gustom kosom jer će sprečiti da im kosa beživotno pada. Mnoge verzije shaggy frizure uključuju šiške koje izgledaju odlično kada su podeljene po sredini čela.

young-blond-girl-running-hands-through-hair.jpg
Pogledajte kako da vam šiške uvek izgledaju sjajno!

Ravni bob sa šiškama

Bilo da imate tanku ili gustu kosu, ravnu ili kovrdžavu, budite sigurni da je ravni bob sa šiškama pravi izbor ovog leta. Šiške će vas instant podmladiti i staviti u centar pažnje gde god da idete. Najbolja stvar kod ove frizure je da je veoma postojana te sa malo truda kod kuće uvek možete postići onakav oblika kakav je bio i kad ste izašli iz salona.

A post shared by Cutler Salon (@cutlersalon) on

error: Content is protected !!