10 najlepših manikir trendova za leto 2022

manikir trendovi
Instagram/Printscreen

Proleće je na izmaku, a to znači da se polako pripremamo za omiljeno godišnje doba svih nas. Ovog leta, barem što se tiče manikira, imaćemo baš sve: od jednostavne, prozirne boje, pa do preteranog nail art-a. Šta god da preferirate, sigurni smo da možete pronaći inspiraciju za vaš nail dizajn. U nastavku pogledajte 10 najlepših manikir trendova za leto koje je pred nama!

10 manikir stilova za leto 2022.

#1: Polumesec manikir

Čim je glumica Blake Lively objavila svoj polumesec-manikir, znali smo da će on postati veoma popularan ove sezone. Evo jednostavnog predloga kako da “običan” lak učinite neobičnim.

#2: Matcha nokti

Zelena boja neće otići nigde, a posebno ova svetla, pastelno bleda nijansa matcha napitka. Veoma osvežavajuća, i suptilna, svideće se čak i onima koji ne preferiraju zelene nokte.

View this post on Instagram

A post shared by OPI (@opi)

#3: Mlečno prozirni lak

Ako želite odmor od jarke boje noktiju – nećete pogrešiti sa jednostavnim, chic neutralnim lakovima, prozirno-mlečne formule.

#4: Metalik-frenč manikir

Najnoviji apdajte klasičnog francuskog manikira uključuje tanku liniju u boji roze zlata. Ovaj manikir stil ćemo sigurno obožavati ovog leta.

#5: Summertime Swirl šare

Spirale i uvijene šare u jarkim, letnjim bojama tako prizivaju leto! Uparite ih sa neobičnim prstenjem u sličnim bojama i sigurno ćete privući pažnju.

#6: Tufnice

Savršeno usklađene i super šarene, a možete ih napraviti same kod kuće, uz tačkalicu. Ima li slađeg manikira za leto 2022?

#7: “Euphoria” manikir

Znamo da smo zaluđeni ovom serijom i šminkom koja ju je proslavila, ali i nokti iz serije “Euphoria” dobijaju svoj zasluženi momenat.

#8: Hot Pink nokti

Ova boja je veoma popularna – pogledajte samo Valentino reviju ili Rijanino otkrivanje trudnoće, zato je normalno da je vidimo i kao popularnu boju laka za nokte.

#9: Berry Nails

Nokti inspirisani bobičastim voćem prosto traže bazen i kupaći kostim koji idu uz to.

#10: Multidimenzionalni šimer

Sloj neujednačenog šimerastog top-coata daje prelepi sjaj noktima kada ste na suncu.

error: Content is protected !!