Novo internet ludilo: Manikir sa žicom

By  |  0 Comments

Svaka sezona donosi nove – neobične ali ipak nosive – metode ukrašavanja i stilizovanja noktiju. Poslednji trend koji se pojavio brzo je postao novo internet ludilo a u pitanju je manikir sa žicom.

Naslovna foto: PrintScreen Instagram

Iza ovog, ali i mnogih manikirskih trendova, stoji Eun Kyung Park, vlasnica jednog južnokorejskog salona za lepotu koja je manikir sa žicom uporedila sa pravljenjem neonskih reklama za koje se koriste okviri od žice.

Kod najnovije 3D nail art inovacije ove talentovane manikirke – nokti se ukrašavaju najtanjom žicom koja se, pomoću pincete, savija u željeni oblik ili minimalističku šaru, pri tom pazeći da kraj žice ne bude oštar – da se ne biste ogrebali ili pocepali odeću. Oblikovana žica se postavlja na nokatnu površinu preko koje se prelazi bezbojnim gel lakom koji učvršćuje žicu na noktima. Potom se nokti suše u UV lampi i premazuju se završnim slojem gel laka za postojanost.

Jedinstven i zapanjujući manikir sa žicom, koji podseća na nakit za nokte, možete sami vrlo lako da uradite kod kuće – potrebno je samo malo više vremena, kao i volje, truda, spretnosti i kreativnosti da oblikujete najrazličitije željene oblike na vašim noktima i njima akcentujete – samo zanoktice ili celu nokatnu površinu.

Ukoliko vam se sviđa manikir sa žicom, donosimo vam još 4 ideje koje vam mogu poslužiti kao inspiracija za sledeći jedinstven izgled noktiju.

Povezano: Ove godine su u trendu „ogledalo“ nokti!

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!