Novo internet ludilo: Manikir sa žicom

manikir sa žicom

Svaka sezona donosi nove – neobične ali ipak nosive – metode ukrašavanja i stilizovanja noktiju. Poslednji trend koji se pojavio brzo je postao novo internet ludilo a u pitanju je manikir sa žicom.

Naslovna foto: PrintScreen Instagram

Iza ovog, ali i mnogih manikirskih trendova, stoji Eun Kyung Park, vlasnica jednog južnokorejskog salona za lepotu koja je manikir sa žicom uporedila sa pravljenjem neonskih reklama za koje se koriste okviri od žice.

Kod najnovije 3D nail art inovacije ove talentovane manikirke – nokti se ukrašavaju najtanjom žicom koja se, pomoću pincete, savija u željeni oblik ili minimalističku šaru, pri tom pazeći da kraj žice ne bude oštar – da se ne biste ogrebali ili pocepali odeću. Oblikovana žica se postavlja na nokatnu površinu preko koje se prelazi bezbojnim gel lakom koji učvršćuje žicu na noktima. Potom se nokti suše u UV lampi i premazuju se završnim slojem gel laka za postojanost.

A photo posted by 유니스텔라 네일_박은경 (@nail_unistella) on

Jedinstven i zapanjujući manikir sa žicom, koji podseća na nakit za nokte, možete sami vrlo lako da uradite kod kuće – potrebno je samo malo više vremena, kao i volje, truda, spretnosti i kreativnosti da oblikujete najrazličitije željene oblike na vašim noktima i njima akcentujete – samo zanoktice ili celu nokatnu površinu.

Ukoliko vam se sviđa manikir sa žicom, donosimo vam još 4 ideje koje vam mogu poslužiti kao inspiracija za sledeći jedinstven izgled noktiju.

Povezano: Ove godine su u trendu “ogledalo” nokti!

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!