5 manikir ideja u trendu za VENČANJE

By  |  0 Comments

Kada je reč o najvažnijem danu u životu svake žene – venčanju, ništa se ne sme prepustiti slučaju. Zato se pažljivo mesecima unapred planira konačan look za taj dan. Pored, haljine, šminke i frizure – u fokusu pažnje su i nokti. Posebno će taj domali prst biti u centru pažnje – onaj na kome će biti burma.

Što se tiče nail trendova za mlade za 2018. godinu, možemo ih sumirati na sledeći način: klasična nude koja je uvek nepogrešiva, potom cvetni nail art (u boji), cvetni teksturisani dizajn u beloj boji, metalik nokti itd. Zato ako se udajete ove godine, pogledajte naših 5 predloga za manikir ideje za vaš najvažniji dan.

5 nail trendova za mlade za 2018. godinu

1. Nude nokti

Ovo je trend koji nikad neće izaći iz mode – nude nokti za dan venčanja! Za svaki podton kože postoji savršena nude nijansa koja će učiniti vaše nokte i prste izduženim. Možete dodati i neki ukras na domali prst u vidu cirkona ili texture „pesak“ laka kao na slici.

Savršenu nude nijansu koja pristaje svima možete dobiti uz Zoya lak u nijansi „Cathy“.

Credit: @Свадебный маникюр

2. Beli metalik nokti

Metalik nokti su zaposeli sve trendove ove i prošle sezone. Zato ako ste dovoljno edgy mlada, možete se odlučiti za ovaj apsolutni bridal nail trend – bele metalik nokte! Vaš manikir će sigurno biti primećen.

Credit: @malowanienaekranie

3. Cvetni 3D nokti

Kada pomislimo na venčanje – pored haljine, prva asocijacija je cveće. Tako da ako ste romantičnog duha, isprobajte da i svoje nokte ukrasite cvetnim motivima, ali u vidu 3D aplikacija od akrila. U kombinaciji sa providnim ili nude lakom, dobićete bridal nail look koji je u trendu.

Povezano: Beauty trendovi za buduće MLADE za 2018. godinu

Credit: @Litawati Candra

4. Zlatni okvir

Kako biste ukombinovali manikir sa bojom burme, za sve ljubiteljke zlata preporučujemo trend zlatnog okvira na noktima. Naime, nokti se privo nalakiraju providnim lakom, a potom se finim četkicama za nail art iscrtaju ivice u vidu french ili moon manikira.

Credit: @BRAUTBLÜTE

5. Cvetni nail art

Cveća nikad dosta – zato ako niste za klasične nude/bele varijante manikira, znajte da je u trendu cvetni nail art dizajn u različitim bojama. Za bazu možete odabrati nude boju, kao omaž klasičnom bridal manikiru, ali uz dodatak cvetnih motiva. Uz belu venčanicu, vaši nokti će se istaći.

Credit: @USA, AU, CA, UK 📍

Pročitajte još i: Manikir za venčanje – 7 TOP predloga

PodeliShare on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *