8 uskršnjih manikir ideja koji možete nositi i posle praznika

uskršnji manikir
Instagram/Instagram

Proslave uskršnjih praznike često sadrže svetlu paletu razbacanu sa pastelnim bojama – estetika koja se dobro prenosi na nokte. Bez obzira da li više volite jednobojne boje ili nail art, neutralne ili svetle nijanse, postoji toliko načina da utkate uskršnje boje u svoj manikir. Da bi bilo jednostavno, možete se odlučiti za klasični francuski manikir u beloj ili pastelnoj nijansi. U međuvremenu, ako želite da se počastite prazničnim manikirom, možete prigrliti jedan od najpopularnijih motiva godine, leptir. Poenta je, bez obzira na vašu ličnost ili tipičan stil noktiju, da možete odabrati uskršnji manikir koji ćete moći nositi i u narednim danima posle Uskrsa.

8 nail-art predloga za uskršnje praznike

1. Milky Pastel 3D nokti

Koliko su magični ovi prozirni, mutni pastelni nokti u obliku badema? Od ultra-suptilnog prelamanj nijansi do kamenčića i prelivih 3D akcenta leptira, to je jednostavno prolećno – i uskršnje – savršenstvo.

2. Color Block Pastel frenč

Želite da nosite sve uskršnje boje? Kopirajte ovaj color-block manikir ako želite da privučete pažnju. Nabavite nekoliko različitih pastelnih nijansi i prepustite se uskršnjem toniranju.

View this post on Instagram

A post shared by Brittney Ellen (@brushedbyb_)

3. Perlasti beli nokti poput belanceta

Priuštite sebi savršeni uskršnji manikir kod kuće uz ovaj perlasti beli lak, a sve ovo možete uraditi i kod kuće.

4. Bledi pastelni mermerni manikir

Pasteli su odličan način da prilagodite mermerni mani trend Uskrsu. Manikirka je kreirala ovaj izgled ručno koristeći tačke pastelnog laka spojene zajedno i zaglađene top coat-om.

Povezano – 7 novih letnjih za vaš sledeći pedikir

5. Beli i plavi frenč nokti

Predviđa se da će bebi plava biti popularna ovog proleća kao i crvena tokom jeseni i zime. Probajte dva trenda odjednom tako što ćete se odlučiti za bebi plavi francuski manikir sa naizmeničnim akcentima cvetića.

6. Pasteli swirl nokti

Za moderan uskršnji izgled noktiju, uzmite u obzir pastelne ivice koje su ocrtane hromiranim lakom.

7. Cornflower plavi nokti

Ako nemate dovoljno vremena niti termin u salonu, nabavite ovaj drečavo plavi cornwflower lak za nokte.

8. Mikro-asimetrični pastelni frenč

Za ultra-suptilan uskršnji manikir, probajte mikro, asimetrični francuski manikir. Da biste ponovo kreirali ovaj izgled noktiju, umočite tanku četkicu za nokte u pastelni lak po vašem izboru i prevucite je sa jedne strane nokta preko i nadole na drugu. Završite top coat-om.

Pročitajte još i – Manikir sa sušenim cvetićima je najnoviji trend za proleće 2024.

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!