“Capuccino Milk” manikir je nova verzija nude frenča za proleće

Instagram/Printscreen

Postoje dva trenda koja trenutno ne možemo da izbegnemo – i Leni Klum voli oba. Prvo, tu je oživljavanje 90-ih sa širokim farmerkama, slojevitim frizurama i blok bojom. Zatim, tu je „tihi luksuz“ sa svojim skupim izgledom o modi i lepoti. Trenutno najnoviji manikir, „kapućino mlečni nokti” spaja svaki od ovih trendova. Luksuzno je potcenjen svojom suptilnom bojom, ali oblik noktiju takođe ima razigrani uticaj 90-ih. U nastavu saznajte sve o ovom trendu.

Leni Klum kao inspiracija za ovaj manikir

Kada su u pitanju ekstra dugi nokti, Leni Klum polako sustiže svoju mamu Hajdi Klum. Već neko vreme nosi ekstra duge nokte obično u obliku stileta. Leni Klum takođe voli sužene nokte od početka trenda i trenutno ih kombinuje sa bež frenč manikirom. Dok francuski manikir tradicionalno uključuje belu boju na vrhovima noktiju i meku ružičastu boju preko ostatka nokta, Leni je odabrala nežnu bež nijansu za svoje „capuccino milk nails“.

View this post on Instagram

A post shared by Leni Olumi Klum (@leniklum)

Ono što mnogi ljudi ne znaju je da, iako su francuski nokti i „strawberry milk nails“ u nežnoj ružičastoj boji trenutno u modi, oni najbolje funkcionišu sa hladnijim tonovima kože. Nijanse bež ili smeđeg laka za nokte čine kožu toplom, čineći kapućino mlečne nokte savršenom alternativom.

Ako želite da izaberete ekstra dugačke stiletto nokte kao što je Leni Klum, ne možete izbeći oblikovanje noktiju akrilom ili gelom. Za one koji vole da su im nokti malo kraći, opcija su Biab ili Shellac sa prirodnim noktima. Samo zapamtite, da biste ponovo kreirali manikir Leni Klum, ceo nokat je prekriven kapućino mlečnom nijansom – uključujući beli vrh, koji je prvi nalakiran.

Ovo čini da ukupni rezultat izgleda prirodnije i omekšava prelaz od vrha do kreveta za nokte.

Pročitajte još i – Čipkasti notki su najslađo coquette manikir trend za proleće 2024.

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!