Čipkani nokti su najslađi “coquette” manikir trend za proleće 2024.

Instagram/Printscreen

Pozivamo sve ljubitelje “coquette” trenda: romantična umetnost na noktima inspirisana čipkom je tu da podigne vaš mani stil za proleće. Trend koketa, koji naglašava karnere i ukrase kao što su trake i mašne, je razigran, ali osnažujući način na koji moderne devojke poseduju svoju ženstvenost u bilo koje doba godine. Ipak, njegove ženstvene vibracije su posebno savršene za sveže prolećne dane, a ništa ne oličava ovu estetiku više od čipke. Dakle, zašto ne biste uneli ovu koketnu tkaninu u svoj sledeći manikir?

Čipkani manikir za proleće 2024.

Možete koristiti različite dizajne noktiju da biste vešto otelotvorili estetiku kokete, ali manikir od čipke pogađa sve ukuse, odišući detaljima, raznovrsnošću i šarmom. Čipka je prirodno zadivljujuća, a dizajn čipke može biti prilagođen mnogim stilovima, dužinama noktiju i paletama boja. Nije ni čudo što je ovaj izgled u trendu, čak se pojavljuje i na glavnim pistama, poput emisije PatBO za proleće/leto 2024. Bilo da odaberete stil koji sadrži čipkaste pečate za nokte, ručno oslikane detalje čipke ili stvarne delove čipkaste tkanine, postoji toliko mnogo načina da uključite čipku u svoju umetnost noktiju ovog proleća.

Beli čipkani nokti

Postoji li nešto ženstvenije od bezvremenske bele čipke? Od haljina ukrašenih čipkom do zamršenih venčanica, bela čipka je kultni temelj ženstvenosti. Dakle, ako su vam koketne vibracije koketa, dizajn bele čipke trebalo bi da bude vrhunski izbor za vaše manikir ovog proleća. Posle meseci sivog, hladnog vremena, prozračni dizajni bele čipke dobrodošli su u sunčanim danima. Još bolje, beli čipkasti nokti se uklapaju sa svime, od jednostavnih sarafana do formalnih ansambala, nudeći veliku raznovrsnost.

View this post on Instagram

A post shared by Melinda|TikTok @ dr.melnda| NO DMs (@dr.melnda)

Detalji u obliku čipke

Nenametljiv manikir može pomoći da stvari budu prozračne u proleće – ali potcenjen ne mora da znači dosadan. Dodajte ejdan nokat sa čipkastim naglaskom svom minimalističkom manikiru da nežno unesete malo teksture i kontrasta u stil. Imajte na umu da ovo izgleda posebno elegantno ako je uzorak čipke malo podignut. Što se tiče vaše palete boja, klasični neutralni tonovi kao što su kaki, ​​tamnocrvena ili prašnjava ruža uvek odgovaraju. Za nešto malo sezonskije, možete dodati toplinu narandžastim nijansama manikira od breskve.

Šik crni čipkasti manikir

Čisti, beli nokti možda idu ruku pod ruku sa vedrim prolećnim danima, ali šta ako to niste vi? Crni čipkasti nokti su fantastičan način da unesete raspoloženiji ton u svoj koketni manikir, a da ne preplavite devojačku romantiku izgleda. Za vrhunsku ravnotežu i delikatnost, pustite da se vaši čipkasti crni nokti poigraju negative space i zamršenim dizajnom. Dajući tamnoj boji malo prostora za disanje, pomoći će vam da vaši nokti od crne čipke budu sofisticirani i prikladni za svako godišnje doba.

Metalik čipkasti detalji

Bez obzira da li više volite da dočekate proleće sa čistim belim noktima, prijatnim neutralnim bojama ili bojama koje su tipično prolećne, detalji od čipke u metalik nijansama pomoći će vam da ulepšate nokte. Uparite svoju osnovnu nijansu sa raskošnim zlatnim, srebrnim ili ružičastim zlatnim akcentima da biste prilagodili temperaturu svog manikira i dali glamurozan sjaj. Bonus poeni ako odaberete detalje sa teksturom i dubinom, jer su 3-D metalik dizajni jedan od najtoplijih trendova u umetnosti noktiju za proleće 2024.

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!