“Bunny Blonde” je nova prolećna boja kose koju obožavaju poznate ličnosti

bunny blonde
Instagram/Printscreen

Da li vam je boja kose nekoliko svetlija sada kada su pred vama sunčani dani? Ove frizerske želje su u potpunosti predvidljive. Ali „bunny blonde“ je takođe varijanta pogodna za proleće, omogućavajući vam da uronite u više izbeljenih nijansi – pomislite na pšeničnu, lanenu i zlatnoplavu – a da ne skrenete u teritoriju beach hair. Kao što naziv implicira, „bunny blonde“ se odnosi na nijansu mekog, krzna zeca boje peska, koja nikada nije samo jedna nijansa. Takođe je definisan super-mekom završnom obradom koja uklanja oštre linije. “Bunny” plavuša je sveža, svetla plavuša. To je savršena nijansa za početak proleća, pa je otuda i došlo ime.

Kakva je to „bunny blonde“ nijansa?

„Bunny blonde“ je takođe omiljena boja za sjajne lepotice koje oduševljavaju izgledom a neke od njih su Sienna Miller i Poppi Delevingne, kao odlične reference. Pratili smo i Sofiju Riči Grejndž i El Faning kako nove ovaj trend. Podrazumeva se da bunny blonde podstiče inspiraciju za promenu godišnjeg doba. To je takođe značajno odstupanje od višeslojne plavuše koju Harijet preferira u zimskim mesecima, što uključuje kombinaciju gloss preliva od korena do vrhova da bi se dobila neprimetna mešavina, dodajući toplinu plavom tonu.

Povezano – 9 trendy frizura za proleće 2024.

View this post on Instagram

A post shared by Harriet Elizabeth Muldoon (@harrietmuldoon)

Čim vidimo sunce, želimo da naša plava kosa bude svetlija, zar ne? Naš koren izgleda malo ravno u ovo doba godine, tako da je vreme da ga podignemo. Ovo takođe može učiniti da vaša kosa bude gušća, dodati teksturu i dati vam volumen. Probajte ovu bunny blonde nijansu, koja kombinuje pramenove i balayage za dimenziju.

Kako se dobija ova niijansa?

 Ona voli da dodaje sjaj i pedantno isprepliće svetlije delove pri korenu pre nego što uradi neke delove balayage-a kako bi odrazila prolećnu svetlost. Uvek bi frizeri uradili color melt tehniku kako bi stvorili besprekornu završnicu, međutim, ideja je da svoju plavu kosu ostavite super svetlom. Ključ za izgled je posećivanje koloriste svakih osam do 12 nedelja kako bi vaša plavuša bila živahna i ulaganje u arsenal proizvoda koji daju sjaj.

Iako će platinum plavuša uvek imati svoje mesto, sa sigurnošću se može reći da će plavuša zeka biti u trendu ovog proleća za one koji više vole prigušeniju atmosferu.

Pročitajte još i – Izrasli paž je nova trendy frizura za proleće

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!