“Electric Nectar” manikir je letnji hit: Isprobajte sočne citrusne boje na noktima

electric nectar manikir
Instagram/Printscreen

Pored dominacije neutralnog, “expensive” manikira, u trendu su i jarki noki, za sve ljubiteljke neon i svetlih boja. Ako ste već upoznati sa trendom “blueberry milk” i “watermelon” manikira, ove sočne citrusne boje će vas oduševiti. “Electric Nectar” manikir je zabavan, pun energije, upečatljiv i živahan način da ukrasite nokte ovog leta. Od jarke narandžaste, do hrom-žute i zlatne, ovaj manikir je idealan za letnje avanture. Više o manikir trendu – saznajte u nastavku.

7 predoga za “Electric Nectar” manikir

#1: Electric klementina

Ovaj jedanostavan manikir dokazuje da je narandžasta nijansa savršeni “pop of color” za leto. Jednodimenzionalna upečatljiva narandžasta boja je idealna da donese dašak leta i sačuva vam budžet za manikir. Nabavite lak za nokte u nijansi neon klementine i privucite svu pažnju.

#2: Kajsija chrome manikir

Ova nežna nijansa kajsije, sa chrome efektom nudi topliju verziju trenda “glazed donut”. Za ovaj slojeviti look, moraćete otići u salon, ali rezultati zaista vrede.

View this post on Instagram

A post shared by madison crace (@madn.ailss)

#3: Grejpfrut tufnice

Sigurno znate da je “Barbie” pink boja ultimativni trend ove sezone, ali zašto ne biste iskombinvoali dva trenda u jedan? Ovaj letnji manikir će vam zaraditi puno komplimenata. Možete ga uraditi i DIY metodom: samo nabavite narandžasti i ciklama lak za nokte, i tačkalicu.

#4: Funky apstraktni limun

Ako tražite ideju za zabavan i svež manikir, ne tražite dalje od ovog fanki remek-dela. Ove apstrakte linije i savršeni dašak neon žute boje izdižu inače neutralan nail look.

Povezano: “Blueberry Milk Nail” je novi letnji trend koji obožavaju poznati

#5: Electric Aura manikir

Aura manikir trend je odavno popularan, a mi smo oduševljene kako ovaj stil izgleda u “sunset” paleti tonova. Ovaj nail look vam takođe mora kreirati nail tehničar, koristeći sunđerčić, kojim će izbledati dve nijanse.

#6: Šampanjac sa breskvom

Šljokice čine baš sve boljim, a ovaj dvobojni peach manikir je dokaz za to. Oživite ovaj look uz ombre dizajn, koji se proteže od neutralne do peachy nijanse, i potom stavite akcenat na par noktiju uz šimer top coat, dok su ostali nokti mat.

#7: Groovy jarki manikir

Retro talasi, romboidi, sunčevi zraci i groovy floralni dizajni čine ovaj neon pink, narandžasti i žuti nail look ultimatinim izborom za leto. Kako biste ga kreirali, skrinšotujte ovaj look i pokažite ga vašem nail tehničaru.

error: Content is protected !!