Jelly manikir je sada IN, zahvaljujući trendu Jelly gumenih sandala!

jelly nails
Instagram/Prinscreen

Sada kada ste odrasli, leto ne izgleda isto kao kada ste bili slobodni od škole i u suštini svih obaveza nekoliko meseci. Dakle, možda je to čežnja podstaknuta nostalgijom za podnevnim odlaskom u tržni centar sa svojim prijateljima da pobedite julsku vrućinu umesto da budete zaglavljeni u hladnoj kancelariji, ali jelly sandale doživljavaju preporod. Ako niste spremni da ponovo obujete mekanu obuću boje bombona od koje smo se svi znojili, možete da učestvujete u Y2K trendu putem manikira. Isprobajte jelly manikir – inspirisan jelly gumenim morskim sandalama.

O trendu

Jelly nokti su postali viralni tokom 2024. godine, i oni će ostati ovde tokom leta. U trendu su nokti ofarbani u prozirne, sjajne nijanse koje podsećaju na vaše omiljene letnje cipele iz detinjstva i slatkiše. Iako je upotreba čvrstog laka sa žele završnom obradom sama po sebi manikir, možete dodatii i svoje omiljene dizajne noktiju, poput frenča ili tačkica. Druga opcija je igranje teksturom korišćenjem žele lakova kao podloge i dodavanjem sjajnih ili mat akcenta. Koji god put da izaberete, očekujte da ćete dobiti upite o svom manikiru — i naravno, velike komplimente. Bilo da ste minimalista ili maksimalista, svideće vam se ovi manikir.

1. Rainbow jelly nokti

Dugin manikir i dalje popularan, jer zašto odabrati jednu nijansu laka kada možete da ih nosite sve odjednom? Iako možete da pratite tradicionalnu rainbow šemu boja, izgled možete učiniti i svojim lakiranjem noktiju u bilo kom redosledu koji odaberete. Želatinasti finiš dodaje nostalgični retro zaokret u stilu.

2. Jelly French

Spajanje kontrastnih boja poput mandarine i lavande rezultira savršenim letnjim manikirom.

View this post on Instagram

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

3. Rose Jelly

Učestvujte u retro trendu tako što ćete svoj omiljeni ružičasti lak u boji rumenila zameniti prozirnim ružičastim lakom. Ova nijansa prikladno nazvana Rose Water ulepšava vaše prirodne nokte najlepšim dodirom boje.

4. Lime Jelly

Volite neonski izgled noktiju, ali paleta boja je samo malo izvan vaše zone komfora? Uronite nožne prste u trend sa jelly neonskim manikirom. Blago prozirna završna obrada umanjuje živost ovih nijansi.

Povezano – Sladoled-manikir je u trendu ovog leta, a možete ga napraviti i same

5. Jelly u stilu Monea

Otkrijte svoj unutrašnji umetnički vajb tako što ćete sami napraviti svoj pogled na apstraktni manikir umetnice za nokte Betine Goldstein. Izaberite tri ili četiri nijanse i jednostavno koristite sunđer da ih utapkate po noktima. Samo budite sigurni da je jedna boja u kontrastu sa drugima da biste dodali dimenziju.

6. Jelly Cherry

Baš kao da zamenite svoj mat crveni ruž za nijansu tokom leta, možda ćete želeti da prilagodite svoju boju manikira za toplo vreme. Tu na scenu stupa ova žele nijansa boje trešnje.

7. Jelly Croc Print

Croc print izgleda dobro u svakoj boji, uključujući jelly pastele.

Pročitajte još i – Butter-glazed frenč je najlepši manikir koji ćete videti ovog leta

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!