“Laguna” nokti: Spremite se da zaronite u ovaj letnji manikir trend!

laguna nokti
Instagram/Printscreen

Složićete se da je najbolji deo leta odlazak na more ili bazen. Čak i ako vaši planovi za leto možda ne uključuju ove aktivnosti, i dalje ga možete ispratiti uz “laguna” manikir. Ovaj poslednji nail trend kombinuje niijanse tirkizne i plavo-zelene, za manikir koji zaustavlja poglede! Možete ih nositi u stilu jednodimenzionalne nijanse ili imitirati teksturu vode uz gliter i druge efekte. Zato, skrinšotujte naše predloge pre sledećeg odlaska u manikir salon!

O trendu

Suvišno je govoriti šta je tačno inspiracija za laguna manikir: beskrajno plavetnilo mora i okeana, koji nas već sada bacaju u letnje raspoloženje. Šta god da želite da postignete sa laguna manikirom – obavezno posegnite za plavim lakovima!

#1: “Rainbow Fish” nokti

Smela upotreba chrome laka uz dodatak spiralnih apstraktnih linija donosi sećanje na more, uz efekat riblje krljušti. Ovo je manikir koji će privući svu pažnju!

View this post on Instagram

A post shared by Phoebe Cascarina 🩵 Nail artist 🩷 (@phoebesummernails)

#2: Prigušeni metalik nokti

Manikir u jednoj, “solid” boji nikada ne može da omane, ali dodavanje chrome efekta klasičnoj boji daje mnogo moderniji finiš. Probajte plavu, tirkiznu ili zelenu bazu uz lak sa chrome efektom, za ovaj prelepi sjajni look.

#3: “Velvet Laguna” nokti

Iskombinujte dva trenda sa ovim nail look-om: “laguna” nokti + “velvet” nokti. Kako biste ovo postigli, koristite šimerasti, polu-metalik lak za nokte. Na svetlosti će se presijavati kao pliš.

Povezano: 10 manikir trikovi koji će vam promeniti lakiranje noktiju

#4: “Holographic Chrome” manikir

Ova tamno tirkizna boja je predivna. Kako biste je postigli, nabavite kvalitetan holografski lak u morskim tonovima i nanesite ga u 2-3 sloja, sa sjajnim top coat-om odozgo.

#5: Kombinacija dve nijanse

Kako biste isprobali nešto u svom stilu, na temu “laguna” noktiju, probajte da kombinujete dve nijanse laka, tako što ćete je naizmenično nanositi na svaki drugi prst. Nanesite svetlo plavu kremastu boju na deo noktiju, a na ostatak upečatljiv gliter plavi lak.

Pročitajte još i: “Cloudy” manikir je najnovija verzija mlečnih noktiju za ovo leto

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!