7 nijansi lakova za nokte u trendu za proleće 2020!

lakovi za nokte proleće 2020

Proleće samo što nije, i to je razlog za radovanje! A kako najbolje proslaviti toplo vreme nego uz prolećne nijanse na noktima! Ako ste poput većine žena, lakiranje noktiju u pastelnu ili hot pink boju odmah podiže raspoloženje! Zato sklonite tamne lakove u stranu i prigrlite nežne, pastelne tonove, kao i hot jarke boje, jer vam u nastavku donosimo najpopularnije nijanse lakova za nokte za ovo proleće!

Najpopularnije nijanse lakova za nokte za proleće 2020.

#1: Citrusne nijanse

Top nail-artisti savetuju da ove sezone nabaivte barem jednu nijansu laka za nokte u sočnim cistrusnim nijansama grepfruita, citrona, limete i mandarine. Nosite je kao samu, ili miksujte različite nijanse na noktima, kao da ste inspirisani voćnom salatom. Odaberite kremaste žute, pastelno naradžaste, limeta zelenkaste i druge vesele tonove citrusa.

#2: Zemljani tonovi

Zemljani tonovi, inspirisani bojom peska, stena i kamenčića su još jedna inspiracija za ovo proleće. Kako biste imitirali zemljanu teksturu na noktima, nanesite mat top coat preko toplih lakova u zemljanim bojama poput koralne, sive, svetlo braon itd.

#3: Prigušena lavanda nijansa

Jedan od najvećih hitova za ovo proleće biće tzv. prigušene nijanse lavande, sa hladnim podtonom. Možete ih koristiti i kao deo french manikira, ili zasebno, uz neki minimalistički nail-art detalj, poput bele tačkice u korenu nokta. Ova nijansa izgleda vrlo “nude” i elegantno za ovo proleće.

#4: Sve nijanse zelene

Prolće godine, jedan od najvećih nail trendova su bili nokti u “slime” zelenoj boji. Ova nijansa je i dalje na prestolu, ali ove sezone ćemo viđati čitav spektar zelenih lakova: od neon, preko mint, pa do šumski zelene boje. Za ovo proleće, umesto već viđenih pastelno zelenih lakova, isprobajte onaj u boji sveže trave.

Mi vam predlažemo Zoya Evergreen lak za nokte u trava-zelenoj nijansi.

#5: Plava nijansa planinskog različka

Odbacite tamno plavu nijansu za svetliju, poput one koju ima cvet planinskog različka. Ova boja divno laska noktima, a ujedno privlači pažnju. Idealna za prolećne dane!

Naša preporuka je NSP Extreme lak – nijansa Lilac Sky.

#6: Jarka fuksija

Dobra, stara fuksija nijansa laka za nokte se vraća na velika vrata – barem kada je reč o manikiru. Pustite jarke boje u svoj život i odlučite se na nokte u boji fuksije. Odaberite fuksija nijansu prema vašem podtonu kože – sa više ljubičaste u sebi ako ste hladnog podtona, odnosno sa više crvene u sebi ako ste toplijeg tena.

Mi vam preporučujemo Zoya lak u fuksija nijansi Ali.

#7: Povratak french manikira

Zajedno sa mnogim trendovima iz ’90-ih, french manikir trend je ponovno oživljen i ne planira da prođe još neko vreme. Zato prigrlite sve moguće bež-pink nijanse kojima ćete nalakirati ceo nokat, pre one famozone bele linije uz pomoć kreć belog laka.

Pročitajte još i: Šminka za proleće 2020 – 5 najlepših trendova

error: Content is protected !!