Lakovi za nokte u spreju

By  |  0 Comments

Ukoliko ste do sada izbegavali da lakirate nokte ili ste tome pristupali bezvoljno jer vam nije polazilo za rukom da imate savršeno precizne pokrete pri lakiranju, ili vas je jednostavno mrzelo da čekate da se lak na noktima osuši, od sada možete da odahnete. Rešenje za vas su lakovi za nokte u spreju.

Naslovna foto: PrintScreen YouTube

Lakovi za nokte u spreju, prosto su savršeni jer za jako kratko vreme, i nakon krajnje jednostavnog procesa upotrebe, pružaju maksimalne rezultate. Samim tim, idealni su ukoliko žurite, a pritom želite da vaši nokti izgledaju lepo i uredno.

Lakovi za nokte u spreju se sastoje iz dve komponente, a to su: bezbojna akrilna baza i lak za nokte u željenoj boji u spreju.

Princip nanošenja lakova za nokte u spreju

Bezbojna akrilna baza, nalazi se u ambalaži kakva je uobičajena za lakove za nokte koje ste do sada koristili. Međutim, ona se nanosi znatno jednostavnije jer ne iziskuje savršenu preciznost i ne suši se dugo kao do sada korišćeni lakovi. Naime, baza se nanosi za svega 10 do 15 sekundi na nokte i isto toliko vremena je potrebno i da se ona osuši. Odmah nakon toga, preko nje je potrebno naprskati lak u spreju u boji koju ste izabrali.

Pritom, pre upotrebe potrebno je da sprej promućkate i da površinu na kojoj ćete obaviti prskanje zaštitite papirom. Kada ste to uradili, sprej usmerite što preciznije iznad površine nokatne ploče i prsnite. Ponovite isti postupak sa svim noktima i na kraju sačekajte samo dva minuta, koliko je potrebno i dovoljno da se lak osuši.

Povezano: Markeri za nokte – želećete ih odmah!

Nemojte biti zabrinuti, ukoliko ste u toku nanošenja laka, isprskali i prste jer već nakon što je lak osušen, možete da pristupite završnom koraku ulepšavanja noktiju, a to je uklanjanje laka koji se našao van noktiju. Da bi ste to uradili, jednostavno temeljno sapunom operite ruke. Kada završite sa pranjem ruku, pred vama će biti sjajan rezultat, savršeni nokti.

Ukoliko želite da oni dodatno dobiju sjaj, premažite ih akrilnom bazom koju ste koristili na početku procesa.

Pogledajte i video kako se koriste lakovi za nokte u spreju.

Povezano: Manikir kroz 100 godina – Kako su se menjali trendovi na noktima!

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!