Markeri za nokte – želećete ih odmah!

By  |  0 Comments

Markeri za nokte predstavljaju pravu senzaciju za ljubitelje manikira i pedikira. Ovaj proizvod, od nedavno je dostupan na tržištu u Velikoj Britaniji, odakle laganim, ali sigurnim koracima stiže i kod nas. Zato, budite spremni za njegov dolazak i na vreme se upoznajte kako se markeri za nokte koriste.

Naslovna foto: PrintScreen YouTube

Kako se markeri za nokte koriste i šta još treba da znate o njima?

Ovi markeri, koriste se zaista jednostavno i to na način na koji se koriste i svi drugi markeri. Jedino što ove markere čini drugačijim u odnosu na druge markere, jeste to što su namenjeni za lakiranje noktiju. U sebi sadrže lak za nokte, koji iz unutrašnjosti markera, preko specijalno dizajnirane četkice ujednačeno izlazi i prenosi se na nokte.

Pre same upotrebe ovih markera, potrebno je da sadržaj u njima promućkate i da ga nanosite isključivo na čiste nokatne površine, na kojima nema tragova prethodno nanetog laka, bilo kakvih preparata ili nečistoća. Pri pritisku vrha markera na površinu nokatne ploče, dolazi do prenošenja laka.

Ovi markeri, idealni su za precizno lakiranje, posebno oko ivica nokatnih površina i površina kože.

Upravo zbog preciznosti koju pružaju pri nanošenju, mogu se koristiti i za crtanje po noktima.

Kao što smo napomenuli, ovi markeri su za sada dostupni na tržištu u Velikoj Britaniji, ali ima informacija o tome da su dostupni i u brojnim drugim državama širom sveta. Samim tim, uskoro će stići i kod nas, a ukoliko ne želite taj trenutak da čekate, možete ih priuštiti tako što ćete ih potražiti i naručiti preko interneta.

Proizvodi ih britanska kozmetička kompanija „Ciaté London“ i trenutno su dostupni u 5 različitih boja odnosno nijansi, a to su: crvena, bordo, pink, tirkizno plava i plava. Uskoro će biti dostupni i u drugim bojama i nijansama.

Pogledajte i video kako se koriste markeri za nokte

Povezano: TOP 5 nijansi lakova za jesen 2016!

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!