Lakovi za nokte i nail-art u trendu za jesen i zimu 2018.

lakovi za nokte u trendu

Svaka nova sezona donosi sa sobom trendove po kojima će biti zapamćena. Ako je sudeći prema onome što su svetski dizajneri izložili za nastupajuću sezonu jesen/zima 2018/19. – imamo različite stilove kada je reč o manikiru. Neobične hladne nijanse lakova za nokte, kao i zanimljiv nail art su ono što možda nije za svakoga, ali sigurni smo da ćete naći nijansu trendy laka za nokte koja se vama dopada!

Lakovi za nokte u trendu za jesen/zimu 2018.

Boja vina

Nokti u boji vina su sigurno rešenje za jesenje/zimski manikir, a tako je i ove godine – mnogi dizajneri su išli na sigurno i za svoje modele kreirali manikir u sočnim nijansama duboke burgundi boje koja obavezno ide u kombinaciji sa nadlakom visokog sjaja. Sigurni smo da imate neku nijansu bordo laka u kolekciji!

Kraljevski plava

Interesantna pojava jedne tipično letnje nijanse – električno ili kraljevski plave koja predstavlja sjajnu alternativu tamnim zimskim nijansama. Neki dizajneri su prikazali i svetlo plave nijanse kao idealne za snežnu zimu. Ovo znači – nemojte odmah odložiti letnje boje – plavu možete iskoristiti i ove jeseni i zime!


View this post on Instagram

A post shared by Linda (@linderellaaa) on

Ledeno srebrna

Srebrni lak na noktima momentalno asocira na ledeni sneg i pahulje – zato je savršen izbor za period kada padne prvi sneg! Birajte intenzivne, pigmentovane nijanse srebrnog laka, koji će sigurno privući pažnju okoline! A i da ne govorimo kako se savršeno slaže uz srebrni nakit!

Povezano: Sočni voćni nail art trend za jesen – “Cherry Nails”

Metalik

Zanimljiv trend metalik noktiju i šminke traje već par sezona, s tim što se smenjuju boje – u proleće smo nosili pastelne metalik lakove, a ove jeseni i zime na scenu stupaju zlatne, pink, crvene, plave, zelene, crne. Metalik finiš pristaju svakom tonu kože, a izgleda veoma moćno na noktima! Pravi način da probudite unutrašnju “femme fatale”!


View this post on Instagram

A post shared by LaLa FantasyNails&MakeUp (@lalanails_bsas) on

Nail art u trendu za jesen/zimu 2018/19.

Akcentni ukrasi

Diskreni, akcentni ukrasi na nude noktima su veoma trendy ove zime! Zato neka baza za vaš nail art bude nude lak, a uz samo par poteza tankom nail art četkicom ili čačkalicom, iscrtajte suptilne vertikalne ukrase koji deluju veoma nežno na nude podlozi!


View this post on Instagram

A post shared by deborah lippmann (@deborahlippmann) on

Zanoktice u boji

Kako bi istakli svoju kreativnost, dizajneri brenda Moschino su predstavili zanimlji trend “obrnutog frenč manikira”, sa zanokticama u boji! Dakle, za ovaj look se koriste dve nijanse laka za nokte – jedna ide u mali polukrug oko zanoktica, a drugi ostatkom dužine nokta.

Povezano: Kako da odaberete savršen nude lak za nokte za vaš podton kože?


View this post on Instagram

A post shared by Summer ☀️ (@summerr_jajah) on

Cirkon na svakom noktu

Ovaj trend će oduševiti ljubiteljke cirkona! Na svakom noktu, ili čak ispod njega je zalepljen po jedan cirkon koji kao da je upravo skinut sa prstena! Prelep trend koji će svakako privući pažnju, ali zbog praktičnosti, mi vam savetujemo da cirkone ipak lepite na nokat, a ne ispod njega!


View this post on Instagram

A post shared by deborah lippmann (@deborahlippmann) on

Animal print u boji

Ove sezone je animal print, što se tiče mode, u samom vrhuncu, ali da li možete da verujete da se ovaj trend preselio i na manikir? I to ne bilo kakav manikir – već animal print u različitim jarkim bojama! Ovaj trend je definitivno za najhrabrije, jer ćete sigurno privući pažnju!


View this post on Instagram

A post shared by Miss Pop (@misspopnails) on


Pročitajte još i: Kako da izbelite nokte požutele od laka?

error: Content is protected !!