5 predloga lakova za nokte za prazničnu sezonu 2018.

lakovi za nokte

Praznična sezona nam se približava, temperature su se dovoljno spustile, što znači da nam je zima iza čoška! Zato smo za vas izdvojili najlepše trendy boja lakova za nokte koje će se nositi ove zime – a viđene su na top revijama svetskih dizajnera. U nastavku pogledajte naših 5 predloga, a vi odlučite da li ćete neku od njih poneti baš za najluđu novogodišnju noć!

Zimski manikir u trendu – 5 najlepših predloga trendy boja

1. Šljivasto ljubičasta

To što je novogodišnja sezona iza ugla ne znači da treba da se uklapate sa uobičajenim crvenim i zelenim bojama. Eksperimentišite malo sa bojama, i ove zime ponesite trendy tamno ljubičastu, šljivastu boju koja deluje tako elegantno, a opet dovoljo svečano za prazničnu sezonu. Odaberite boju visoke pigmentacije koja će dati punoću, a sloj sjajnog top coat-a je obavezan!

Naš predlog je OPI lak u nijansi O Suzi Mio.

Selection_019
Instagram:@cherry_vera_nails/Printscreen

2. Srebrni Chrome nokti

Chrome nokti su se vratili u fokus trendova, a kako i ne bi kada su savšeni za prazničnu sezonu. Ujedno se uklapaju sa zimskim snežnim pejzažom. Ova srebrna metalik boja savrženo odgovara ako nosite srebrni nakit jer će delovati poput nakita za nokte. Namažite je samu na ceo nokat, ili ukombinujte sa tamnim mat lakom za neki laki nail art.

Povezano: 10 manikir trikova koji će vam promeniti lakiranje noktiju

Instagram:@clutchnailsofficial/Printscreen
Instagram:@clutchnailsofficial/Printscreen

3. Čokoladno braon

Zima je sezona tople čokolade i čokoladnih kolačića. Zato ne biste čoko-maniju podigli na viši nivo i namazali nokte sočnim čokoladno smeđim lakom? Ova boja izgleda savršeno na svakom podtonu kože, a deluje tako praznično, posebno ako ima čestice šimera u sebi!

Instagram:@ace_vanessa/Printscreen
Instagram:@ace_vanessa/Printscreen

4. Tamno plava

Ovo nije klasična praznična zimska boja, ali duboka kraljevski plava deluje kao dašak boje u pretežno sumornom zimskom koloritu. Vaši plavi nokti će zasigurno privući pažnju. Uklopite ih sa električno plavim ajlajnerom za full bold color look!

Instagram:@beautiful.nail.fails/Printscreen
Instagram:@beautiful.nail.fails/Printscreen

5. Boja karamele

Nude nokti u iznenađujuće i ove sezonu u trendu. Ali umesto pastelnih bež ili rozikastih nijansi, ove zime se nosi slasna boja  rastopljene karamele! Ona će dati vašim noktima malo boje, ali neće biti previša napadna. Lak boje karamele se super slaže sa svakim outfitom, a ujedno je veoma chic i sofisticiran!

Povezano: Odaberite savršeni nude lak za vaš podton kože

Instagam:@swatchandlearn/Printscreen
Instagam:@swatchandlearn/Printscreen

Pročitajte još i: Lakovi za nokte i nail art u trendu za jesen i zimu 2018/19.

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!