“Lip Liner” manikir trend: Suptilna verzija mikro frenča

lip liner manikir

Da li ste primetili kako trendovi, tokom godina, odlaze i dolaze, ali sa potpuno drugačijim imenima? Na primer, 2017. godine trend “lip liner” noktiju se odnosio na manikir kod kojeg je ceo nokat prekriven neutralnom nijansom, inspirisanom olovkom za usne. Danas, ovaj naziv se odnosi na ultra-fini mikro-vrh francuskog manikira. Podjednako sofisticiran i suptilan, ovaj manikir je savršeni ail art za one koji traže da suptilno naprave razliku u svom manikiru. U nastavku donosimo nekoliko “lip liner nails” ideja, za sve dame koje ne vole upadljiv nail art.

7 predloga za “lip liner” manikir

#1: Crveni “lip liner” manikir

Ako češće nosite crvene usne, zašto ne biste uklopile šminku sa manikirom, za zaokruženi “look”? Kombinacija bledo roze baze i tanke crvene linije učiniće da vaši nokti izgledaju fenomenalno!

#2: Metalik “lip liner”

Metalik lakovi su veoma IN, čime ovaj ultra-fini, multikolor manikir deluje veoma chic! Kako vam se čini?

View this post on Instagram

A post shared by Betina R. Goldstein (@betina_goldstein)

#3: Neon žuti “lip liner” nokti

Zapatite: “iip liner” nokti se odnose samo na ultra tanku liniju francuskog manikira, a ne samo na usvajanje nijansi u ovim tonovima. Dovoljno je da kažemo da smo zaljubljene u ovaj letnji manikir!

#4: Šljivasti “lip liner” nokti

Volite ljubičaste usne? Obožavaćete ljubičasti manikir. Isprobajte suptilnu tanku liniju u bogatoj ljubičastoj boji za “vamp” momenat.

#5: Taupe baza + “lip liner” nokti

Volite belu tanku liniju na vrhovima, ali biste i malo kontrasta? Isprobajte kvadratni oblik nokta i “taupe” bazu. Kako biste iskopirali ovaj look, biće vam potreban “taupe” i beli lak, i ultra precizna mikro četkica za nail art.

#6: Gold Chrome “lip liner” manikir

Pokažite da ste u trendu uz “chrome” lak za nokte, i “lip liner” stil, mešajući boje zlata i srebra. Ova metalik srebrna baza sa ultra-tankim zlatnim vrhovima izgleda prefinjeno, ali i “edgy”.

#7: Svetloplavi “lip liner”

Ova “periwinkle” nijansa je jedna od najlepših prolećnih boja, tako da sačuvajte ovaj manikir predlog. Samo pronađite ovu svetlu plavu nijansu, a mirna i precizna ruka se podrazumeva!

Pročitajte još i: Manikir trend za proleće 2023 – sve nijanse zelene boje

error: Content is protected !!