Manikir trend: Krokodilski print na noktima

kroko manikir
Instagram/Printscreen

Ako ste mislile da ništa ne može nadmašiti kravlji print na noktima, dozvolite da vas upoznamo sa novim nail trend-om koji će uskoro biti svuda: a to je kroko print! Ovaj bizaran manikir trend je već zaposeo društvene mreže, a inspirisan je jedinstvenim krokodilskim krljuštima (kao i šik kroko tašnicama i cipelama). Osim uobičajene sivo-zelene boje, kroko nail print se javlja u raznim bojama! U nastavku saznajte sve o krokodilskom manikiru.

Kroko dizajn – bićete primećene!

Ako volite da rizikujete i da vaš manikir bude primećen – na pravom ste mestu! Krokodilski manikir trend dolazi u više prigušenih ili neonskih nijansi, ali se javlja i kao monohromatski dizajn. Takođe se mogu videti i varijacije na temu frenč manikira ili “mismatched” šarenog manikira.

Animal print na noktima nije novina: osim “klasičnih” leopard printova, neko vreme je bio popularan kravlji print. Kao i svi ovi printovi, i krokodilski dizajn je duboko ukorenjen u modi. Iako neke dame nisu fan animal printova, morate priznati da kroko dezen ima neku luksuznu teksturu, za koju ćete poželeti da je nosite na notkima.

View this post on Instagram

A post shared by ??????? ????? (@estelle.etien)

Nail artistkinja Kim Truong je kreirala ovaj sjajni, pink teksturisani izgled, koji se sjajno slaže uz roze tašnicu.

Ovaj upečatljiv krokodilski manikir sa kristalima je potpuno novi obrt klasičnog frenč manikira.

Zašto da ne miksujete boje i paterne, poput ovog nail look-a? Na jednoj ruci su hladni plavi tonovi, dok se na drugoj mogu videti sjajne teksturisane nijanse narandžaste.

Kako da same uradite kroko nokte?

Nail artisti otkrivaju kako da same uradite krokodilski manikir kod kuće – sve što vam je potrebno jesu dva laka u različitim bojama i čačkalica!

Korak 1: nanesite base coat kao podlogu za nokte, a kada se ona osušila – nanesite baznu boju laka po izboru i pustite da se osuši dobro.

Korak 2: sada uzmite “glavnu” boju laka za nokte i čačkalicu. Nanesite popriličan sloj boje na nokat i brzinski iscrtajte kroko šaru po nokatnoj ploči uz pomoć čačkalice. Na ovaj način, ispod će izvirivati bazna boja laka, a opet ćete dobiti teksturu zbog slojeva.

Korak 3: završite sve slojem prozirnog top coat-a!

Pročitajte još i: 10 grešaka kod lakiranja noktiju koje sigurno pravite!

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!